Comunicate de Afaceri

Office Tech 2012 – prima conferinta dedicata tehnologiei la birou

Acesta manifestare marcheaza primul eveniment din cadrul proiectului Global-Conf.ro si da startul conferintelor despre tehnologia aplicata in diverse domenii in Romania. Evenimentul va cuprinde sesiuni de prezentari orale si dezbateri pe teme de interes general: proiectarea si arhitectura biroului, design interior, tehnologie, ergonomie, dar si practicile Feng Shui ca o modalitate inovatoare de amenajare a biroului. „Conferinta Office Tech 2012 propune o viziune noua asupra biroului ca spatiu, design si mediu de desfasurare a muncii. Totodata, acest eveniment vine in intampinarea nevoilor participantilor, oferind solutii tehnice si practice pentru transformarea biroului intr-un mediu optim derularii activitatilor zilnice” a afirmat directorul Global-Conf.ro, Florin Dradiciu.

Conferinta se adreseaza tuturor acelor persoane sau companii care intentioneaza sa construiasca, sa achizitioneze, sa decoreze sau sa organizeze un birou, dar si celor care doresc sa aduca un plus de noutate spatiului in care deja isi desfasoara activitatea. La acest eveniment sunt asteptati sa participe 150 de persoane, reprezentanti ai managementului, ai departamentelor de vanzari sau birourilor de Resurse Umane din cadrul diverselor firme din Transilvania, dezvoltatori imobiliari, constructori, arhitecti, designeri de interior, dar si studenti sau alte persoane interesate de temele puse in discutie.

Conferinta Office Tech 2012 va reuni prezentarile unor specialisti de renume in domeniu, invitati de onoare ai acestui eveniment. Procedura de inscriere este foarte simpla, participantii trebuind doar sa achite taxa de inregistrare si sa completeze formularul ce se regaseste pe site-ul dedicat evenimentului: http://www.global-conf.ro/office/.

Proiectul Global-Conf.ro a fost lansat la inceputul anului 2012 si a aparut ca urmare a unei necesitati acute de informatii tehnice pentru foarte multe domenii non-tehnice. In cadrul conferintelor Global-Conf.ro personalitati marcante din domeniile lor de activitate prezinta unui auditoriu activ noutati, tendinte si solutii ce imbunatatesc calitatea activitatilor desfasurate.Florin Dradiciu
Director Global-Conf.ro

Raluca Marcu
PR Account Executive- D’Avantage Consult
0264 40 27 26
raluca.marcu@davantage.ro
Social Media
Vezi toate articolele autorului: D'Avantage Consult

Comentarii

Cauta

Categorii populare