Comunicate de Afaceri

Peter Fisk aduce la Bucuresti solutii pentru iesirea din criza

Vineri, 22 mai 2009, Peter Fisk va sustine la Hotel Sofitel workshop-ul “Marketing Genius” in cadrul caruia va vorbi despre posibilitatile companiilor de a profita de oportunitatile aparute pe fondul crizei economice. Recesiunea reprezinta cea mai dificila, dar in acelasi timp, si cea mai buna perioada pentru activitatea de marketing, deci o strategie corecta poate fi cruciala in ceea ce priveste profitabilitatea companiilor si pentru prosperitatea economica in general.

Programul Workshop-ului

09.00-10.30: Strategii de marketing in vremuri de criza si schimbare
11.00-12.30: Castigarea clientilor in vremuri de criza si schimbare
12.30-13.30: Pauza da pranz
13.30-15.00: Inovatii de brand in vremuri de criza si schimbare
15.30-17.00: Leadershipul de marketing in vremuri de criza si schimbare

Inscrierile la eveniment se pot face la adresa de mail: info@good-idea.info

Despre Peter Fisk
Peter Fisk, a detinut functia de CEO al celei mai mari organizatii de marketing din lume: the Chartered Institute of Marketing, unde s-a facut cunoscut drept un lider si comentator al activitatii de marketing din lumea intreaga. Reprezentand peste 60.000 de marketeri din 130 de tari, a pus la incercare vechile perceptii despre marketing si a reusit sa impuna noi practici si standarde. A implementat schimbari importante in domeniu, fiind sustinut de un Knowledge Hub, un produs de invatare on-line, de o noua publicatie The Marketer si de Shape the Agenda, un program de leadership. In particular, a incurajat marketeri si lideri de business sa priveasca brandurile si clientii drept cele mai importante surse de crestere a valorii actiunilor pe termen lung.
Peter Fisk este un om de marketing si un strateg cu multa experienta dobandita de-a lungul a multor ani, timp in care a lucrat cu numeroase companii precum: British Airways si Coca Cola, American Express si Barclays, Microsoft si Marks & Spencer, O2 si Orange, Virgin si Vodafone.
Este autorul bestsellerului “Marketing Genius”, despre care partintele marketingului, Philip Kotler, spunea ca “oamenii de marketing care vor sa-si reincarce creierul stang si drept nu au decat sa citeasca Marketing Genius. Totul este inclus: concepte, unelte, companii si povestiri despre marketeri inspirati.” Alte carti ale sale sunt “Customer Genius” despre crearea unui sistem de business centrat catre client si “Business Genius”, despre leadership si strategie.

Radu Vrabie – PR Executive, radu.vrabie@unitedcom.org
Social Media
Vezi toate articolele autorului: Comunicate de Afaceri

Comentarii

Cauta

Categorii populare