Comunicate de Afaceri

Pregatiri de vacanta

Dupa ce ne-am ales destinatia favorita si ne-am asigurat ca avem unde sa stam si cum sa ajungem acolo, este foarte important sa ne gandim si la cum vom folosi banii alocati pentru cateva zile de relaxare.

Pregatirile pentru concediu ne pot descuraja atunci cand ne gandim la cum ne vom „descurca” cu bugetul, ceea ce poate genera o stare de tensiune.

O planificare atenta a bugetului inainte de plecare ne ajuta sa pornim in vacanta plini de incredere si chef de viata. Cum putem face acest lucru? Simplu, suntem atenti la ceea ce avem nevoie sa ne cumparam pentru concediu, dar si la cheltuielile pe care le vom avea acolo.
Specialistii KRUK Romania, companie de top pe piata managementului de creante, va propun sa plecati la drum incarcati cu voie buna, incredere, dar si cu cateva liste utile. Astfel, concediul se va transforma in cateva zile bine organizate si pline de amintiri frumoase.
• <b>Lista de cumparaturi pentru cei dragi cu mici suveniruri</b> si bugetul alocat pentru ele. Nu cedati tentatiilor marunte, desi par nesemnificative, maruntisurile pot insemna o cheltuiala mare.
• <b>Lista atractiilor turistice si muzeelor.</b> Stabiliti un program de la bun inceput, sigur gasiti un pachet complet de intrari pentru muzee, iar acest lucru se va vedea la bugetul final.
• <b>Documentati-va cu privire la mijloacele de transport in comun</b> pentru destinatia aleasa de dumneavoastra si gasiti cea mai eficienta varianta. Sau, de ce nu, cumparati o harta bine pusa la punct care va va ajuta sa economisiti din banii folositi pe transport si sa luati contact direct cu oamenii orasului pe care il vizitati.
• <b>Lista locurilor unde se mananca bine si ieftin.</b>

Cu o minima planificare, veti avea control asupra bugetului si veti avea parte de momente frumoase fara grija cheltuielilor neprevazute.

“Vrem ca in vacanta de vara sa ne relaxam si sa lasam grijile acasa, sa nu le luam cu noi in bagaje. Dar pentru a face acest lucru trebuie sa fim constienti de toate cheltuielile pe care le vom avea in timpul concediului si cum ne vom structura bugetul astfel incat sa nu ne intoarcem acasa cu valiza plina de datorii. Echipa KRUK Romania recomanda o detaliere a cheltuielilor pe care urmeaza sa le avem pe perioada concediului si o planificare a acestora. Este foarte important sa avem incredere in noi si sa respectam planificarea financiara deja stabilita pentru a evita sa intram in datorii”, a declarat Cosmina Marinescu, Directorul de Operatiuni al KRUK Romania.

<b>Despre KRUK Romania S.R.L</b>
Compania a fost infiintata in anul 2007 de Grupul KRUK – liderul pietei de management al creantelor comerciale din Polonia. Compania este specializata in managementul integrat al creantelor, avand clienti atat din sectorul financiar, cat si companii de servicii. KRUK a dezvoltat activitati de colectare a creantelor bancare, a creantelor companiilor de asigurari si leasing, operatorilor de telefonie fixa si mobila, cat si ale companiilor de distributie a bunurilor de larg consum. Compania este, de asemenea, un jucator important pe piata achizitiei de portofolii de creante, in special de la banci.
http://ro.kruk.eu/news/art75,pregtiri-de-vacan.html
Social Media
Vezi toate articolele autorului: Kruk Romania

Comentarii

Cauta

Categorii populare