Comunicate de Afaceri

Printuri digitale care vor oferi casei tale o reîmprospătare instantanee

De trei luni lucrez pentru a-mi face noul apartament „acasă” și, să vă spun, suntem aproape acolo . Am investit într-un covor care îmi aduce bucurie, o canapea confortabilă după care tânjesc când sunt plecată și un iluminat de podea care face chiar și cele mai sumbre zile din Chicago calde și luminoase. Am folosit câteva oglinzi mari pentru a reflecta lumina soarelui, locuri pentru toți oaspeții care nu-mi vizitează apartamentul și plante false pe care nici măcar eu nu le pot ucide.

Dar un pas în apartamentul meu și vei observa că pereții mei sunt la fel de goi ca acel molerat de la Kim Possible . Ele sunt un memento clar, casa mea are nevoie de artă Jumătate din mine aștepta ca fondurile mele să se reînnoiască (pentru că să fim reali, arta de perete pre-tipărită și ramele pot deveni scumpe ). 

Cum funcționează descărcările digitale

Recent, am fost încântat de frumoasa lume a descărcărilor digitale și, permiteți-mi să vă spun, a schimbat absolut jocul. Pur și simplu cumpărați o descărcare digitală online, salvați-o pe dispozitivul dvs. și boom : este a voastră pentru totdeauna să imprimați în orice dimensiune se potrivește cel mai bine nevoilor dvs. Jenny Komenda, fondatorul  Juniper Home  și  Juniper Print Shop , sugerează utilizarea unei imprimante de acasă și a hârtiei foto pentru printuri.

Descărcările digitale vă vor economisi o mulțime de bani, oferind în același timp flexibilitate pentru a se potrivi cu orice dimensiune a cadrului pe care puteți pune mâna. 

S-au dus vremurile în care petreceai un braț și un picior pe imprimeuri și rame și apoi să te dai cu piciorul atunci când inevitabil nu se potrivește așa cum ai plănuit prima dată.

Descărcările digitale sunt o modalitate ieftină de a umple pereții goi, de a adăuga caracter casei tale și de a-ți reîmprospăta spațiul pentru un nou sezon. Nu există nimic care să mă facă să simt, ca arta de perete frumoasă și unică, iar aceste descărcări digitale sunt soluția perfectă pentru a oferi spațiului tău o resetare a decorului fără probleme.

 

Social Media
Vezi toate articolele autorului: Angelos Ranger

Comentarii

Cauta

Categorii populare