Comunicate de Afaceri

Rich Girls asigură modelelor venituri colosale chiar și pe timp de criză

Rich Girls Studios, unul dintre studiourile de videochat de top din România, care activează în industria de videochat, asigură modelelor sale același nivel înalt de trai cu care au fost obișnuite chiar și înainte de începerea pandemiei.

,,Indiferent de ceea ce se întâmplă pe plan economic, Rich Girls Studios asigură aceleași venituri pentru modelele sale. Industria videochatului nu este afectată, din contră, este mult mai înfloritoare pe timp de criză. Există totuși temeri în rândul echipei, dar mai mult pe plan social și familial. Avem grijă ca moralul întregii echipe să fie ridicat, astfel încât să putem trece cu bine peste această perioadă.” a declarat o reprezentantă a departamentului de HR Rich Girls Studios.

Sursă sigură de venit pe timp de criză

În pofida faptului că multe industrii sunt în prezent foarte afectate, multe companii fiind nevoite să își suspende temporar activitatea, în cazul modelelor de videochat nu există astfel de griji. Rich Girls Studios își desfășoară în continuare activitatea de la studio, unde se iau toate măsurile necesare de protecție. Modelele sunt norocoase deoarece își pot continua activitatea în confortul propriei camere de studio, decorată după bunul lor plac.

În cadrul studioului există echipament IT performant și o echipă întreagă de traineri și stiliști, gata în orice moment să ajute modelele să își maximizeze încasările. De această dată, activitatea se desfășoară cu mai multă atenție, în special pentru respectarea normelor stricte de igienă. Ca o nouă măsură de prevenție, interviurile pentru viitoarele modele se țin acum online.

Confidențialitate pentru modelele online

Pentru a face lucrurile cât mai ușoare, modelelor le este livrată mâncarea direct la studio și beneficiază în continuare de ajutorul întregii echipe de profesioniști. De asemenea, doar pentru că lucrează acum pe timp de criză, nu înseamnă că le va fi afectată confidențialitatea. Echipele IT lucrează în permanență pentru a se asigura că sunt respectate toate condițiile, iar modelele sunt în siguranță.

Mai mulți membrii activi

În perioada de izolare, activitatea modelelor crește, utilizatorii fiind prezenți pe platformele de videochat în număr din ce în ce mai mare. Acest lucru înseamnă că și încasările modelelor vor crește, ceea ce înseamnă că este o ocazie excelentă pentru ele să își maximizeze profiturile.

Despre Rich Girls

Rich Girls este studioul de videochat care pune accente pe modelele sale, având grijă să le ofere lunar pe lângă sume fabuloase și bonusuri de top. Experiența, profesionalismul, entuziasmul și tinerețea sunt caracteristicile fundamentale al echipei Rich Girls Studios, fiind unul dintre cele mai prestigioase studiouri de videochat din lume.

Date de contact

Website: https://richgirls-studio.ro/

E-mail: contact@richgirls-studio.ro

Telefon: 0746101020 / 0722101020 / 0786101020

Social Media
Vezi toate articolele autorului: Alex Musat

Comentarii

Cauta

Categorii populare