Comunicate de Afaceri

Saci vidat haine – solutia ideala pentru a depozita lenjerii de pat

Fara aceasta solutie, cel mai probabil ar fi nevoie de o alta camera sau ar fi necesar sa folosim dulapuri suplimentare pentru a depozita tot ceea ce acumulam in timp.

De aceea, acesti saci vidat haine se dovedesc a fi foarte utili, deoarece, aspirand aerul, tot ceea ce pastram in garderoba va ocupa cu siguranta jumatate din spatiu. Aceasta este, cu siguranta, o inventie utila si simpla.

Economisiti 75% spatiu cu ajutorul sacilor de vidat

Puneti hainele sigilate in vid pentru a economisi o multime de spatiu, mai ales atunci cand vine vorba de lucruri cu volum mare, cum ar fi pilote, lenjeri de pat paturi, geci de iarna. Spre deosebire de ceea ce s-ar putea crede, pentru a face aceasta operatiune nu este necesar sa cumparati o masina adecvata, deoarece pe piata exista saci de vidat de diferite dimensiuni. Acestia au o supapa prin care este suficient sa se plieze haina, sa se introduca in sac si sa se aspire aerul prin aceasta supapa cu un aspirator. Sacii vidati sunt capabili sa pastreze hainele, paturile,lenjerii de pat, pilote in stare perfecta pentru a fi utilizate in viitor.

Saci vidat haine – o solutie ideala atunci cand calatorim

Pregatirea valizei pentru o calatorie cu avionul sau pe doua roti este intotdeauna enervanta. Companiile aeriene low-cost impun restrictii privind marimea si greutatea bagajelor de mana. Cu toate acestea, folositi cateva trucuri mici, cum ar fi punerea imbracamintei sub vid. Acest sistem va va oferi mai mult spatiu in valiza. Puteti aduce cu dvs. mai multe articole de imbracaminte, lenjerie de pat,si produse de igiena personala.

De unde cumparam saci vidat haine?

Pe piata, in aproape toate supermarketurile, magazinele de bricolaj sau pe internet, veti gasi saci vidat haine specifici. De asemenea, ii puteti folosi in schimbarile sezoniere pentru a pune hainele si lenjeria de pat. Fabricati din plastic rezistent, au o etansare ermetica si o supapa speciala pentru a aspira aerul din interior. Puteti folosi aspiratoare sau pompe speciale (cum ar fi cele pentru roti de biciclete) pentru a-i vida.

Social Media
Vezi toate articolele autorului: login promotion srl

Comentarii

Cauta

Categorii populare