Comunicate de Afaceri

Servicii complete la Plaza Romania

Contextul actual incepe usor, usor sa revina #InSiguranta la normal, iar asta inseamna ca incepem sa ne reluam activitatile de zi cu zi, exact ca inainte : multe lucruri de rezolvat, intr-un trafic mult prea aglomerat,  intr-un timp prea scurt.

Ar fi minunat sa poti bifa toate sarcinile legate de plata facturilor, a ratelor, cumparaturi si timp de relaxare pentru tine intr-un singur loc, nu-i asa? Vestea buna e ca la Plaza Romania vei gasi nu numai un loc excelent de shopping & dinning , dar si o serie de alte facilitate care sa iti faca viata mai usoara, mai aproape de tine.  

Biroul de Pasapoarte, de exemplu, este deschis de luni pana vineri de la 8.00- 20.00. Este foarte simplu sa eviti aglomeratia, mai ales in aceasta perioada in care siguranta este pe primul plan. Programarea se face online, iar timpul de asteptare la ghiseu va fi mai mic.

ENGIE te intampina in Plaza Romania cu experienta digitala, echipamente și dispozitive moderne, timp de asteptare optimizat, zona self service cu terminal pentru plati si tablete conectate la Wi-fi in zona de asteptare.  Tie nu iti mai ramane decat sa alegi inspirat cele mai bune solutii pentru nevoile de consum ale caminului tau.

La parter –ul mall-ului un ATM al Primariei sectorului 6 te asteapta pentru plata taxelor si a impozitelor.

Pentru depuneri / retragere numerar sau alte activitati financiar-bancare, afla ca in Plaza Romania vei gasi ATM sau chiar sediul mai multor banci astfel incat vei putea evita aglomeratia din oras : Banca Transilvania, BCR sau BRD sunt doar cateva dintre ele. Poti verifica lista completa chiar aici.

Curierat, statie de incarcare masini electrice,  spalatorie sau spalatorie de masini si nu in ultimul rand magazine deschise pentru ca tu sa descoperi cele mai noi colectii sau restaurante cu care sa-ti delectezi simturile, toate intr-un singur loc : Plaza Romania.

#IenjoyPlazaRomania pentru ca ma ajuta sa am timp sa ma bucur mai mult de lucrurile

Social Media
Vezi toate articolele autorului: MindShop

Comentarii

Cauta

Categorii populare