Comunicate de Afaceri

Signal Connect : Cum sa retii talentele in compania ta“Departamentul de HR ar fi ca inima intr-un organism, pentru ca oamenii sunt inima companiei. Orice s-ar spune despre cifre, un business nu se poate face decat cu oameni. Nu avem inca o companie care sa fie 100% robotizata, chiar daca lucram in mediul tehnologic. Oamenii sunt cei care dau businessului suflet, care dau culoare si care dau viata tuturor actiunilor pe care le fac”, spunea Corina Neagu, consultant HR, in cadrul evenimentului HR Summit Cluj.

Studiile realizate de compania TRW Automotive(vanzari anuale de peste 17 miliarde dolari si peste 65.000 de angajati la nivel global) arata ca intr-o companie se regasesc angajati care nu se implica in munca in proportie de 62%. Managerul HR al companiei de automotive din Germania, Liliana Baz, a subliniat cat este de important ca nivelul implicarii angajatilor sa fie masurat constant. Calculul implicarii face parte din planul de retentie al talentelor.

In acest context la Timisoara se desfasura cea de-a doua editie a evenimentului Signal Connect, un eveniment dedicat specialistilor de resurse umane.
Tema acestei editii este “Achizitia si Retentia Talentelor in Organizatie”, un subiect de interes pentru toate companiile care inteleg importanta capitalului de resurse umane.
Participarea specialistilor din industria de HR este gratuita, iar inscrierea se face pe site-ul evenimentului www.signalconnect.ro

Signal Connect are loc in perioada 16-17 octombrie 2014, in Timisoara si este organizat in parteneriat cu SIGNAL IDUNA.

Social Media
Vezi toate articolele autorului: Libero Events

Comentarii

Cauta

Categorii populare