Comunicate de Afaceri

Sportivi din toata tara participa la Cupa Equestria la Dresaj, primul concurs oficial de dresaj de anul acesta

„Spre deosebire de Cupa Equestria la disciplina „Obstacole”, care isi va desfasura a V-a editie consecutiva peste trei saptamani, Cupa Equestria la Dresaj este o premiera si face parte din seria evenimentelor pe care le organizam pentru a realansa aceasta disciplina „mama”, care sta la baza celorlalte discipline ecvestre si care, din pacate, in Romania se afla intr-un con de umbra tot mai marcat in ultimii ani. Pe de-o parte vrem sa fim alaturi de sportivii interesati de dresaj, iar pe de alta parte ne dorim sa facem tot mai cunoscuta aceasta disciplina eleganta in randul iubitorilor de cai”, a declarat Ozana Moraru, Presedintele Clubului Equestria si organizator al competitiilor ecvestre.

Evenimentul se desfasoara pe durata a trei zile si cuprinde probe pentru toate nivelurile: de la Preliminar si Elementar, pana la nivel Mediu, Avansat, nivel „Sfantul Gheorghe”, cu un grad de dificultate mai ridicat si Free Style, care are la baza dresajul pe muzica. De asemenea, programul competitiei cuprinde si probe pentru categoriile Amatori, Copii si Ponei. La concurs vor participa 30 de cai alaturi de sportivi din mai multe orase din tara: Bucuresti, Bacau, Sibiu, Targu Mures, Cluj, Timisoara.
Intrarea spectatorilor la eveniment este libera in toate cele trei zile de concurs.

Despre Equestria:

Clubul Equestria a fost infiintat in anul 2010 de catre Dr. Ozana şi Cristian Moraru. Este situat in zona Snagov, sat Tancabeşti pe o suprafaţa de 2,5 hectare din care 1 hectar il reprezinta construcţia clubului la sol. Equestria dispune de terenuri de concurs si manej, padocuri, 86 de boxe pentru cai, manejuri acoperite, tribune pentru 500 de spectatori şi deţine 76 cai (26 proprii şi 50 in pensiune) din cele mai frumoase rase. Clubul permite plimbari in aer liber in imprejurimi si organizeaza permanent lectii de echitatie pentru copii si amatori. Dotarile sunt completate de un hotel, un restaurant cu o capacitate de 50-60 de persoane, doua sali de conferinta, asigurand astfel, conditiile perfecte pentru organizarea evenimenteor corporate (workshop-uri sau teambuilding-uri). Equestria organizeaza competitii regulate de echitatie pentru profesionisti, dar si pentru copii si amatori. Manifestarile deja traditionale includ Cupa Equestria, Marele Premiu al Municipiului Bucuresti, Salonul Calului, sau, incepand cu 2013, Concursul internaţional de sarituri peste obstacole FEI – Longines Grand Prix.

Mai multe informatii despre clubul de echitatie sunt disponibile pe www.equestria.ro.
Social Media
Vezi toate articolele autorului: TailorAd

Comentarii

Cauta

Categorii populare