Comunicate de Afaceri

Stii cand sa risti si cum? Double Case si Pelliron iti valorifica potentialul de viitor trader

Daca ai urmarit vreodata piata valutara si expresiile „planifica-ti afacerea”, „pastreaza-ti pierderile la minimum”, „vinde-ti planul” sunt primele ce ti-au trecut prin gand, potentialul tau de viitor trader nu poate fi pus la indoiala. Compania Double Case si brokerul Pelliron isi propun sa te invete cum toate aceste aspecte se aplica in practica, prin intermediul noului curs de tranzactionare pe care il ofera.

Sa fii trader nu e simplu deloc, in special, pentru ca o regula impusa de ghiduri nu poate fi aplicata la 100%. Insa, urmatoarele reguli reprezinta biblia oricarui trader de succes, nu conteaza incepator sau nu:

  • Intotdeauna foloseste un plan comercial

Un plan de afacere bine inchegat specifica atat asteptarile, capitalul initial ce este investit, duce o evidenta a banilor si, in acelasi timp, iti pregateste un plan B. Iata de ce, este important sa fiti gata a-l statornici, pentru ca el sintetizeaza ideile generale ce le aveti depozitate in gandurile voastre.

  1. Trateaza tradingul ca si pe o afacere

Tradingul necesita daruire si insistenta, dar cel mai important timp. Iata de ce, acesta nu trebuie tratat ca si un hobby sau un job. Atasamentul fata de trading ca si un hobby nu iti asigura implicare si invatare zilnica, deci nu e eficient. De ce nu ca un job? Pentru ca asteptarile tale ca si angajat ar fi salariu lunar, tradingul devenind frustrant din aceasta perspectiva.

  1. Utilizeaza tehnologiile noi in folosul tau

Tehnologiile noi reduc simtitor din timpul si energia pe care trebuie sa o investesti ca si trader. Incepand de la aplicatii analitice si finisand cu pastrarea permanenta a informatiei noi despre piata valutara, tehnologiile te ajuta sa fii mereu in forma. Sa nu uitam si de posibilitatea de stocare oferita, pentru a nu pierde datele valoroase. Tehnologiile te ajuta sa ramai competitiv intr-un business care se schimba cu o viteza impresionanta.

  1. Protejeaza-ti capitalul

Capitalul pe care il detii este pilonul care iti asigura indeplinirea ambitiilor personale. Sa aduni un capital si sa il pastrezi iti cere un efort considerabil, iata de ce angajamentul pe care ti-l iai fata de capital este foarte important. A pastra capitalul nu inseamna a nu avea pierderi in proces, ci inseamna a fi responsabil si calculat fata de riscurile pe care ti le asumi.

  1. Risca doar ceea iti permiti a pierde

Un trader adevarat nu concepe lucrul sau doar ca un imprumut pentru niste obligatii. Acest fapt nu ii permite sa arunce cu banii la orice oferta parelnica. A pierde capital este foarte dureros, iata de ce tentatia trebuie sa fie limitata sau bine documentata.

Iar pentru a invata cum sa tranzactionezi in realitate si cum sa devii un trader de succes, aplica la cursul practic oferit de catre Double Case si Pelliron. Nu rata ocazia de a-ti indeplini visul!

Social Media
Vezi toate articolele autorului: Double Case

Comentarii

Cauta

Categorii populare