Comunicate de Afaceri

Tabara Coolturala BookLand Educatie nonformala intr-o tabara inedita de vara

Principalele aspecte care atrag la educația nonformala sunt activitațile motivante și placute, metodele interactive și diversificate de obținere a unor cunoștințe și aptitudini noi, accentul pus pe invațare practica și nu pe predare teoretica.

Tabara Coolturala BookLand le ofera copiilor și tinerilor o experiența educaționala memorabila pe timpul vacanței de vara. Aflata la a doua ediție, tabara propune un mix echilibrat de activitați culturale, cognitive și distractive, in scopul dezvoltarii personale, stimularii inteligentei emotionale și creativitații participanților. Ei vor descoperi placerea de a cunoaște, de a-și provoca mintea, de a schimba idei și de a experimenta lucruri noi, fara a avea stresul notelor din catalog, al disciplinei impuse sau al temelor obligatorii.

Tabara Coolturala BookLand se va desfașura in intervalul 29 iunie - 7 septembrie, in trei locuri concomitent (Valea Lotrului - Valcea, Bran - Moeciu și Munții Apuseni), fiind structurata pe 10 module, a cate o saptamana fiecare. Copiii și tinerii cu varste intre 11 și 18 ani vor avea parte de un program variat axat pe cunoaștere, socializare și sanatate fizica și mentala, implementat de specialiști: artiști, scriitori, actori și oameni de afaceri.

”Cu siguranța, ideea de tabara trezește nostalgii multora dintre noi. Acesta este și motivul pentru care am vrut sa recream atmosfera de tabara, cu libertatea, distracțiile și plimbarile in natura pentru noile generații. Am adaugat bineințeles activitați educative, prin care copiii și adolescenții sa descopere un altfel de mod de a invața, pe placul lor, fara constrangeri. Credem ca Tabara BookLand este o experiența transformatoare pentru tineri, care, pe langa prieteniile pe care le vor lega și amintirile frumoase cu care vor ramane, vor deveni mai siguri pe ei, vor avea perspective noi și se vor autoconvinge de utilitatea educației.”, afirma Mihaela Petrovan, inițiatoarea Taberei Coolturale BookLand.


Mai multe detalii și informatii despre Tabara Coolturala Bookland pe www.book-land.ro/tabara

Despre BookLand
BookLand a luat naștere in 2011, ca prim targ urban de carte la mall. S-a dezvoltat rapid intr-o caravana nationala, vizitand in 3 ani peste 40 orase si fiind activ peste 600 zile. Libraria online www.book-land.ro si Tabara Coolturala BookLand au devenit extensii naturale ale brandului, iar seria de Conferinte practice pentru tineri BookLand Evolution si platforma cu joburi part-time, internship, traineeship si oferte de practica www.inPractica.ro ii completeaza abordarea social-educationala asumata.Social Media
Vezi toate articolele autorului: More Than Pub

Comentarii

Cauta

Categorii populare