Comunicate de Afaceri

Travel tech: gadgeturi pe care să le iei în vacanță pentru extra-confort

Ți-ai făcut deja bagajul de vacanță, din care nu îți lipsesc, cel mai probabil, căștile, telefonul și poate laptopul - să sperăm că nu ai uitat nici de încărcătoare. Dar înainte de a închide geamantanul și de a pleca spre bine-meritata vacanță, specialiștii în tech îți recomandă să ții cont și de alte gadgeturi numai bune de luat în excursii, care să îți aducă extra-confort și siguranță.

Pentru zile caniculare

Dacă te îndrepți spre o destinație călduroasă, e bine să te asiguri că vei avea parte de confort termic, iar canicula nu va fi insuportabilă. Cum faci asta? Nu uiți să iei de acasă un aer conditionat mobil, care să îți asigure în permanență răcoarea și confortul de care ai nevoie. Fie că ești la festival sau la mare, vei avea parte mereu de temperatura optimă care să te facă să te simți bine.

Iar dacă mergi la plajă, cum ar fi ca în timp ce te relaxezi la soare telefonul tău să se încarce? Nu, nu e o utopie. Un acumulator solar s-ar putea să devină investiția ta favorită pentru vara asta - accesibil și eficient, un astfel de gadget te salvează în zilele în care nu mai ai baterie la telefon și pe scenă urmează să cânte chiar artistul tău favorit.

Pentru bagaj smart

Înainte de a pleca efectiv în concediu, treci prin operațiunea „bagajul” - și, bineînțeles, ai nevoie de un rucsac în care să pui lucrurile de imediată necesitate. Cea mai sănătoasă recomandare este să îți achiziționezi un rucsac inteligent, antifurt (buzunarele sale sunt ascunse, deci ești în siguranță oriunde mergi), iar dotările sale sunt la fel de smart: port USB, pentru încărcarea telefonului și compartimente foarte bine organizate (chiar și pentru obiectivele aparatului foto sau pentru termosul de cafea, de exemplu).

Un alt gadget smart pentru bagajul acestui concediu este un ceas inteligent: ai GPS-ul chiar la încheietură, alături de numărul de pași făcuți și caloriile arse.

Ceasurile smart pentru copii sunt o investiție la fel de inteligentă, întrucât îi poți localiza și vei fi mult mai liniștit în orice moment. Iar cât cei mici se distrează pe plajă, știm că tu ai prefera să lenevești în șezlong, de aceea un ebook reader va deveni aliatul tău de încredere în concediu: pentru după-amiezi relaxate, ca să nu mai fii nevoit să cari cu tine mai multe cărți.

Și chiar dacă ești în vacanță și o sangria este, probabil, băutura favorită, nici de apă nu ar trebui să uiți - de aceea o cană inteligentă este o achiziție...la fel de inteligentă. O invenție la care nici nu am fi visat acum zece ani. Ce face mai concret o cană smart să fie specială? Faptul că te atenționează să bei apă și îți deduce nivelul optim de hidratare.

Se și sincronizează cu o aplicație dedicată pe telefon, ca tu să rămâi mereu „on track”. Un termos inteligent face cam aceleași lucruri, având în plus faptul că îți păstrează băutura caldă (sau rece) pentru mult mai mult timp față de un termos obișnuit. Tot la capitolul „păstrarea rece a băuturii / alimentelor”, asigură-te că pornești în căutarea unei lazi frigorifice ieftine, care să păstreze reci toate gustările pentru drum.

În final, în bagajul tău și-ar mai putea găsi loc o dronă, o cameră action (mai ales dacă vrei să filmezi sub apă), iar o cameră la fel de importantă este și cea pentru mașină - ca să te simți mereu în siguranță în caz de posibile incidente. Și, cel mai important gadget pe care trebuie să îl ai cu tine în vacanța: relaxarea. Starea de bine și deconectarea de la cotidian.

Social Media
Vezi toate articolele autorului: LPN MEDIA

Comentarii

Cauta

Categorii populare