Comunicate de Afaceri

Ultima saptamana de inscrieri la Maraton Apuseni msg systems

Maratonul ce strabate muntii Apuseni este deja o intrecere consacrata in randul evenimentelor de profil din tara, iar la editia din acest organizatorii nu se vor lasa mai prejos, motiv pentru care au pregatit un pachet de inscriere mai consistent si mai atractiv pentru participanti. Alergatorii care se vor inscrie la proba de maraton vor beneficia de un kit care va contine un tricou, un buff, o pereche de jambiere de compresie profesioniste si un gel energizant. Participantii la proba de semimaraton vor avea parte de un pachet care va cuprinde un tricou, un buff si produse energizante: gel cu absorbtie rapida si tableta orala.
“Cu ajutorul partenerului nostru oficial, msg systems Romania, si a sponsorilor am reusit in acest an sa ridicam atat standardul in ceea ce priveste kit-ul de participare, cat si calitatea evenimentului per total. Stim ce important este pentru un alergator sa aiba un echipament cat mai complet si vrem ca participantii la competitia noastra sa fie multumiti. De aceea suntem siguri ca efortul financiar pe care l-am facut va fi apreciat, cu atat mai mult cu cat un astfel de kit de participare pentru proba de maraton nu s-a mai oferit la vreun eveniment de acest gen pana acum. Le vom oferi concurentilor un pachet care sa le satisfaca cat mai bine nevoile din timpul cursei, dar care sa le fie de folos si in antrenamentele viitoare. Mai mult decat atat, materialele din acest an au un design mai atractiv, sunt colorate si emana energie, in concordanta cu noul concept de identitate vizuala creat ” declara Razvan Samoila, coordonatorul maratonului.
Kit-urile de participare sunt garantate doar primilor 600 de concurenti inscrisi (250 la maraton, 350 la semimaraton) si vor fi alocate in ordinea receptarii inscrierilor valide, acestea presupunand completarea formularului de pe website-ul evenimentului (http://www.maratonapuseni.ro/concurs/inscriere) si achitarea taxei corespunzatoare. Pe langa produsele mentionate, pachetele pentru participanti vor contine si diverse cupoane de reducere, iar pentru castigatorii competitiei vor fi pregatite premii in bani si produse in valoare de 25 000 lei.

Probele clasice de maraton (42,8 km) si semimaraton (21,1 km), feminin si masculin, se vor desfasura pe 4 categorii de varsta: 16-29, 30-39, 40-49 si 50+, precum si la categoria open. La proba Family (3,2 km) se vor putea inscrie echipe formate dintr-un adult si un copil de pana la 16 ani, impartite dupa varsta copilului: 0-3, 4-6, 7-9, 10-12 si 13-15 ani. Pe parcursul traseului vor fi amenajate puncte de control si puncte de realimentare, unde se vor gasi bauturi energizante, apa, fructe, glucoza.

Maraton Apuseni msg systems este un eveniment ce sta sub umbrela Clubului Alpin Roman, asociatie ce promoveaza sporturile montane si isi desfasoara activitatea specifica inca din 1936. Aproximativ 300 de membri si simpatizanti, dintre care cataratori, speologi, alpinisti, alergatori, drumeti, practicanti de schi alpin si biciclisti montani iau parte anual la activitatile propuse de club, in cadru restrans sau in cadrul celor 4 evenimente nationale pe care acesta le organizeaza (Cupa mondiala de escalada pe gheata – etapa Romania Busteni, Maraton Apuseni msg systems, CAR Climb Fest si Festivalul Alpin - Busteni). Sectia Universitara Cluj, organizatorul maratonului, este una din cele mai puternice sectii C.A.R., infiintata in ianuarie 2005 de catre un grup de alpinisti clujeni, ce numara astazi peste 150 de membri activi.

Razvan Samoila
Coordonator Maraton Apuseni msg systems
Clubul Alpin Roman - Sectia Universitara Cluj
E-mail: contact@maratonapuseni.ro
www.maratonapuseni.ro
Social Media
Vezi toate articolele autorului: D'Avantage Consult

Comentarii

Cauta

Categorii populare