Comunicate de Afaceri

Ultimele zile de early-booking la Travel Tech 2012


„Travel Tech Conf - New Tech, Social Media and Marketing in 2012’s Tourism” este un proiect marca Global-Conf.ro si este un eveniment de tip B2B dedicat management-ului si tehnologiei in turism, care reuneste specialisti in domeniu de la nivel national si european: agentii de turism, hotelieri, tour-operatori, companii aeriene, dezvoltatori web, sisteme de distributie (gds) si de rezervari (crm). Printre aspectele abordate in cadrul conferintei se regasesc: marketing si social media in turism, noile tehnologii, ultimele trenduri in materie de distributie si vanzari, solutii IT si sfaturi pentru specialisti. „Consideram ca Travel Tech 2012 este o oportunitate excelenta pentru orice profesionist sa se puna la curent cu toate noutatile din domeniu si sa intre in contact cu alti specialisti. Cei interesati vor avea ocazia sa ia parte la prezentarile unor personalitati de talie internationala, sa gaseasca solutii tehnologice eficiente si sa deprinda strategii de management in pas cu schimbarile impuse de piata si mediul concurential” afirma Florin Dradiciu, directorul proiectului Global-Conf.ro

Taxa de participare la conferinta este de doar 190 Ron pentru inscrierile efectuate pana la sfarsitul lunii iulie, inscrierile din aceasta perioada beneficiind de traditionalul concept „early-booking”. Procedura de inscriere este foarte simpla, participantii trebuind doar sa achite taxa de inregistrare si sa completeze formularul ce se regaseste pe site-ul dedicat evenimentului: http://www.global-conf.ro/travel/. „Mai sunt doar 7 zile pana la incheierea perioadei de early-booking, deja o treime din locuri au fost ocupate si pot sa spun ca vom avea printre participanti nume importante din lumea turismului romanesc si international. Travel Tech 2012 va fi un eveniment care va contribui semnificativ la dezvoltarea industriei autohtone si speram ca, in timp, Clujul sa devina un punct important pe harta evenimentelor cu renume din domeniul turismului” a adaugat Florin Dradiciu.

Conferinta se va desfasura pe parcursul unei zile si va cuprinde sesiuni de prezentari orale si dezbateri ale unor specialisti cunoscuti la nivel international, la eveniment confirmandu-si prezenta reprezentanti importanti ai industriei: Amadeus, MerlinX, Neckermann, Sabre, Travelport, Zoover si altii. „La acest eveniment vor participa speakeri importanti, cu experienta in domeniu, nume marcante ale industriei de travel care vor contribui la cresterea valorii evenimentului si care vor oferi informatii si solutii profitabile pentru participanti” a concluzionat directorul Global-Conf.ro, Florin Dradiciu.

Proiectul Global-Conf.ro a fost lansat la inceputul anului 2012 si a aparut ca urmare a unei necesitati acute de informatii tehnice pentru foarte multe domenii non-tehnice. In cadrul conferintelor Global-Conf.ro personalitati renumite din domeniile lor de activitate prezinta unui auditoriu activ noutati si solutii ce imbunatatesc calitatea actiunilor desfasurate.

Florin Dradiciu
Director Global-Conf.ro

Raluca Marcu
PR Account Executive- D’Avantage Consult
0264 40 27 26
raluca.marcu@davantage.ro
Social Media
Vezi toate articolele autorului: D'Avantage Consult

Comentarii

Cauta

Categorii populare