Comunicate de Afaceri

Vacanta cu familia la munte

Vara asta avem iarasi parte de valuri de caldura, cu temperaturi frecvent peste 35 de grade Celsius, care in oras devin aproape insuportabile. Tot incercam sa fugim de toropeala din oras, si care este cea mai buna varianta daca nu statiunile de munte. Locuri unde sa ajungem rapid cu masina, unde temperatura este de 20-25 de grade in timpul zilei cand in zona urbana  sunt de 35+, locuri care cu usurinta devin preferatele oricarei peroane care abia asteapa sa se relaxeze in aer curat si care vrea sa scape de agitatia urbana.

            Atunci cand apare un copil in orice familie, devine din ce in ce mai greu sa poti calatori si mai ales la distante mari de casa. De aceea, uneori singura escapada o reprezinta vizita la bunici, pentru a lua o gura de aer curat. Si iata cum se schimba stilul de a calatori si alegerea destinatiilor de vacanta. Dar, odata ce copilul mai creste, puteti face o "aroganta" si sa il lasati o saptamana la bunici si sa mergeti sa cinati la un restaurant belis, in aer curat, deoarece orice parinte are nevoie de un moment de respiro. Si de ce am ales Belis? Deoarece aici orice cuplu si iubitor de natura isi poate  satisface si nevoia de aventura – ture pe munte pescuit sau plimbari pe lac, deoarece stiti ca aici exista lacul Belis-Fantanele, unde se pot face o serie de activitati belis.

            Desigur ca poti lua si copilul cu voi, daca totusi nu doriti sa il lasati acasa. Daca nu sunteti adeptii traseelor montane, puteti face activitati in care sa il implicati si pe cel mic, in functie de varsta pe care o are.

            Cine nu viseza la o tura cu hidrobicicleta sau o plimbare cu barca cu vasle sau cu motor? Sunt activitati de familie, asa ca acum, cand s-a ivit ocazia asta, nu trebuie a mai stati pe ganduri, mai ales ca acest gen de agrement belis sunt pentru familiile cu copii. Ce poate fi mai frumos decat atat? Ganditi-va numai la turele lungi in barca din copilarie cand mergeati cu bunicii intr-o barcuta pescareasca pe care o vaslea bunicul. Nu toti au avut parte de astfel de experiente, deci este momentul perfect pentru a recupera.

            O sa stati la pensiune in Belis, o sa va bucurati de spcialitatile din acesta zona pregatite de localnicii care cunosc toate secretele acestor preparate delicioase, o sa faceti foc de tabara si, cel mai important, o sa facem totul intr-un peisaj de vis. Daca vremea o sa fie buna, o sa fie o vacanta minunata, deoarece veti putea merge sa faceti plimbari lungi in natura, inconjurati de brazii imensi, printre care se vor strecura razele de soare, creand astfel un tablou exceptional de vazut.

            Fie ca alegeti sa mergeti cu copiii sau doar ca si cuplu, muntele este ocazia perfecta de a va incarca bateriile. Orice persoana poate confirma ca tanjeste dupa linistea oferita de zonele montane si de aerul curat, rece si puternic de munte, care te revigoreaza instant. Nu ratati asadar ocazia de a merge in concediul mult visat, sau macar intr-un weekend in care sa va rupeti de aglomeratia din oras.

 

 

Social Media
Vezi toate articolele autorului: Seles Online Project SRL

Comentarii

Cauta

Categorii populare