Comunicate de Afaceri

Vrei o petrecere pe cinste? De ce să închiriezi mobilier?

Nunți, conferințe, prezentări, orice eveniment de orice amploare necesită utilizarea unui mobilier de înaltă calitate, robust, funcțional și estetic, pe care îl poți închiria de la firma de închiriere de mobilier pentru evenimente Eventus Mobili. Este bine dacă sala închiriată are deja un set adecvat de scaune, mese, fotolii, canapele și alte elemente, dar un astfel de noroc nu este întotdeauna găsit. Este posibil ca mobilierul să nu se potrivească cu stilul evenimentului tău și în cantitatea necesară. Și atunci trebuie să cauți, să alegi, să cumperi. Înainte de a cheltui o sumă considerabilă pentru achiziționarea mobilierului, ia în considerare închirierea de mobilier pentru evenimente de la Eventus Mobili. Este mai ușor, mai rapid și mai ieftin. 

Când este necesară închirierea de mobilier?

De la Eventus Mobili poți închiria mobilier pentru nunți, botezuri, petreceri corporative și alte evenimente, expoziții, conferințe, prezentări, master classes, sesiuni foto, înregistrări video etc. Închirierea de mobilier este o reală oportunitate a timpurilor modern, care oferă o serie de avantaje și soluții. Astfel, fiecare eveniment poate fi decorat în stilul dorit, alegând mobilierul cel mai potrivit din punct de vedere al designului, calității și funcționalității. 

Atmosfera evenimentului devine unică

Dacă ai fost vreodată la o nuntă în care s-au folosit cele mai simple scaune, știi exact despre ce este vorba. De asemenea, Eventus Mobili oferă reale economii. Nu este nevoie să cumperi mobilier scump și apoi să te gândești ce să faci cu el. Firmele de evenimente organizează adesea evenimente care necesită un anumit stil de mobilier, și de aceea, nu poți găsi suficient mobilier caracteristic pentru amploarea acestuia. Fiind proprietar de mobilier va trebui să monitorizezi igiena produselor și starea mobilierului. Dar, dacă vei închiria mobilier pentru evenimentul tău de la Eventus Mobili, nu va fi nevoie să te gândești la întreținerea regulată a acestuia, mai ales că unele obiecte de mobilier necesită acest lucru.

Dacă vei cumpăra mobilier pentru evenimentul tău, vei deveni proprietar și va fi necesar să îl stochează până la un alt eventual eveniment. Chiar dacă vei avea nevoie în mod regulat de o sută de scaune, va trebui să găsești un loc unde să le depozitezi. De multe ori aceasta este o problemă care necesită cheltuieli inutile, și prin urmare, este mai ușor să închiriezi scaune. 

La Eventus Mobili este posibil să închiriezi aproape orice tip de mobilier, iar varietatea te va surprinde. Cu mobilier închiriat de la firma de închiriere de mobilier pentru evenimente îți poți planifica în siguranță evenimentul în stilul ales. Poți găsi atât mese și scaune din plastic, cât și mobilier de lux realizat din piele și tot ceea ce bugetul îți permite. Astfel, poți solicita scaune, mese, scaune de bar, fotolii, canapele, baruri mobile, precum și alte piese de mobilier pentru diferite evenimente și în orice stil.

Social Media
Vezi toate articolele autorului: Vlad Popescu

Comentarii

Cauta

Categorii populare