Comunicate de Afaceri

Saltelele din memory foam


De cate ori ne-am ridicat din pat dimineata cu dureri de spate? Cu siguranta de prea multe ori, si nu sunt acestea diminetile pe care ni le dorim.
De aceea, daca dorim sa spunem adio acestor inconveniente, a sosit ora sa inlocuim salteaua noastra veche cu una ce ofera odihna, comoditate si desteptari senine.
Comoditatea este cuvantul cheie pentru somnul de calitate si de aici se naste ideea utilizarii memory foam pentru realizarea saltelei care sa satisfaca exigentele noastre de confort.
Candva saltelele erau constituite din saci umpluti cu lana. Apoi, datorita cercetarilor si descoperirii unor materiale noi, au fost create tipuri noi, mai comode si mai evoluate.
Cele mai recente sunt saltelele din memory foam care se modeleaza in baza caldurii corporale, creand cavitati cu caracteristicile noastre. Acest tip de saltele are o rigiditate medie-mare care permite coloanei vertebrale sa nu adopte pozitii incomode, fara a da senzatia de scufundare pe care o avem in cazul saltelelor moi.
Multi cred ca memoria formei vine mentinuta pe o perioada lunga, care poate da senzatii de disconfort atunci cand ne rasucim pe timpul noptii. Fals: aceste saltele au o capacitate de revenire, deci pierd memoria dupa cateva secunde, adaptandu-se repede la schimbarea de pozitie. Spatele se bucura imediat de avantaje deoarece este salteaua cea care se adapteaza coloanei vertebrale si nu invers.
O alta caracteristica ce nu trebuie neglijata este aceea ca saltelele cu memory foam distribuie greutatea corporala si raspund in maniera diferentiata asupra acestuia, stimuland circulatia sanguina.
Este destul de simplu sa intelegem beneficiile saltelei memor foam care nu se limiteaza numai la o chestiune de comoditate, dar influenteaza pozitiv si sanatatea noastra deoarece evita aparitia durerilor de spate, a durerilor articulare sau musculare.
Deci, daca vrem sa imbunatatim calitatea odihnei noastre si implicit a vietii, alegerea trebuie sa se opreasca asupra unei saltele memory foam.
Odata intelese calitatile indubitabile ale saltelei memory foam, nu ramane decat sa trecem la achizitie. Exista un mare numar de magazine ce vand astfel de saltele, distribuite pe toata suprafata tarii. Aici gasim si personal expert, gata sa ne ajute la alegerea modelului cel mai potrivit cu exigentele noastre si la pretul cel mai convenabil.
Din pacate adesea nu dispunem de timpul necesar pentru a vizita mai multe magazine in cautarea ofertei mai bune. Dar saltelele memory foam pot fi cautate si pe internet. Aici vom gasi o gama variata de produse, toate informatiile de care avem nevoie, cu posibilitatea de a primi ajutor din partea expertilor in domeniu.
Daca iti doresti mai multe informatii despre saltele, poti gasi aici :http://www.sfatulmedicului.ro/Comunicate-de-presa/pericolul-din-patul-tau-acarienii_14970
Social Media
Vezi toate articolele autorului: contentseo

Comentarii

Cauta

Categorii populare