Comunicate de Afaceri

11.000 euro stransi pentru Fundatia CliniClowns Romania si programul "Terapie prin zambet" in randul copiilor autisti

70 de persoane, reprezentanti ai peste 15 de companii au ales sa petreaca miercuri seara, la Hotel Continental, o seara caritabila in beneficiul Fundatiei CliniClowns - Eureko, UTI, Vodafone, Deloitte, Rabo Bank, Unicredit Leasing, Heidi, Gabana Farm, Friesland Campina, Remat Holding, FruFru, Securitas, Damen Galati.
In ambianta unica oferita de Hotel Continental Bucuresti si traind atmosfera anilor ’20, toti cei ce au ales sa se alature acestui demers umanitar au serbat alaturi de MC-ul evenimentului – Cristian Brancu si de Excelenta Sa, Dl. Matthijs van Bonzel, Ambasador al Regatului Tarilor de Jos la Bucuresti, anul lui Caragiale, fiind martorii unor momente artistice inedite: scene din ”Momente, Schite, Amintiri” in interpretarea CliniClovnilor, actorii Daria Ganescu si Lucian Ianus, dansuri de cabaret si re-interpretari de exceptie ale slagarelor din perioada interbelica.
Fondurile s-au strans din vanzarea locurilor la masa la un pret de 250 euro de participant. Veniturile suplimentare in valoare de 2000 de euro au fost obtinute in urma unor licitatii organizate pentru obiecte cu adevarat deosebite ce dateaza din perioada interbelica: o armonica pentru acordurile „de la belle epoque”, un binoclu de teatru, un set pudriera si oglinda ce a apartinut unei domnite cochete, si cartea semnata de I.L. Caragiale – “Momente, schite, amintiri”, in 2 exemplare, editate in 1914 si 1919.
“CliniClowns este acel ceva care aduce zambetul pe fetele copiilor aflati in spitale; in general, sunt copii care sufera, care nu zambesc, dar cand vad un clovn se inveselec. Este coplesitor pentru noi ca adulti si parinti sa putem aduce macar un zambet pe fetele acestor copii. Apreciez initiativa, echipa si tinerii actori ce au acest rol dificil – sa aduca zambetele pe chipurile suferinde.” – a declarat Excelenta Sa, Dl. Matthijs van Bonzel, Ambasador al Regatului Tarilor de Jos la Bucuresti.
Fondurile stranse vor fi directionate pentru programul “Terapie prin zambet” in randul copiilor autisti, program demarat in ianuarie 2012 cu sustinerea Deloitte Romania. Incurajata de parinti, terapeuti si de progresele inregistrate de acesti copii, echipa CliniClowns isi doreste sa poata oferi sprijin in comunicare cat mai multor copii autisti prin dezvoltarea programului “Terapie prin zambet” si in alte centre de terapie din Bucuresti.
Social Media
Vezi toate articolele autorului: CliniClowns Romania

Comentarii

Cauta

Categorii populare