Comunicate de Afaceri

AEGON Swim Cup - INOTAM IN SIGURANTA!

Sub egida “Inoata in siguranta”, concursul de natatie va reuni peste 200 de copii cu varste cuprinse intre 8 – 12 ani, atat fete cat si baieti, care vor concura la categoria Open.

Scopul evenimentul organizat de AEGON este acela de a incuraja activitatile sportive desfasurate in mod organizat de copii. Acest eveniment este dedicat inotului, unul dintre cele mai complete sporturi si unul dintre cele mai solicitante, atat ca si pregatire fizica dar si ca pregatire mentala.

Silvia Sirb declara : „Misiunea Swim Cup este de a stimula copiii in directia unui mod de viata activ si ordonat si de a le dezvolta abilitati precum spiritul competitiv, increderea in sine si concentrarea pe rezultate. Deasemenea, implicarea acestora alaturi de alti copii este esentiala”

„De cele mai multe ori in viata, echipa are rolul fie de a te incuraja, fie de a te motiva sa isi depasesti limitele. Intr-o echipa in care toti sunt foarte buni nu iti vei permite niciodata sa fii mai prejos. Ori cresti, ori vei fi eliminat natural. Inotul este o astfel de competitie in care succesul depinde in egala masura atat de tine cat si de nivelul celor cu care te « bati ».” declara Silvia Sirb, CEO AEGON Romania. Aceasta adauga: „Pentru a dovedi ca esti cel mai bun trebuie sa ai norocul sa ai o competitie puternica. Acesta este un principiu sanatos pe care AEGON il imbratiseaza atat in activitatile sale de business, cat si in cele de implicare in comunitate”.

„Una dintre motivatiile de a practica inotul sunt competitiile. Pentru multi copii acestea sunt obiective de atins in depasirea propriilor limite, acestia luptand atat cu adversarul cat si cu ei insisi” a adaugat Iosif Crisan, antrenor de inot la Club Aqua 01.

Concursul de natatie AEGON Swim Cup, categoria Open se desfasoara cu spectatori, reprezentati de insotitorii concurentilor. Securitatea evenimentului va fi asigurata de catre o echipa de antrenori de inot si reprezentanti ai Complexului de Natatie.

GRUPUL AEGON
AEGON Asigurari de Viata S.A. face parte din grupul international AEGON (www.aegon.com) - la nivel mondial unul dintre cei mai importanti furnizori de servicii financiare, specializat in asigurari de viata, planuri de pensii si solutii investitionale.
AEGON IN ROMANIA
Pensii private
Integrandu-se in strategia de dezvoltare pentru zona Europei Centrale si de Est, Grupul AEGON are primul contact cu piata din Romania in anul 2007, cand infiinteaza compania de pensii private BT AEGON, rod al parteneriatului dintre corporatia olandeza si Grupul Banca Transilvania.
In vederea consolidarii pozitiei sale pe piata financiara din Romania, AEGON achizitioneaza la inceputul lui 2009, pachetul de actiuni de 50% - participatia Bancii Transilvania, in compania de administrare a fondului de pensii.

Astfel, astazi, compania de pensii, AEGON S.A.F.P.A.P. S.A. (Societate de Asigurare a unui Fond de Pensii Administrat Privat) este deținuta integral de grupul AEGON.
www.aegonpensii.ro
Asigurari de Viata
La inceputul lui 2008, AEGON pune bazele unei noi companii in Romania - AEGON Asigurari de Viata S.A. (www.aegon.ro), raspunzand astfel provocarii de a intra in sectorul de activitate cu cel mai promitator potential de crestere din intregul sistem financiar autohton. 2009 marcheaza debutul activitatii de vanzare a produselor si serviciilor pe piata locala.
In 2010 se laseaza un nou parteneriat cu Banca Transilvania care deschide pentru AEGON prezența de Bancassurance in Romania.
www.aegon.ro

Adriana Candea
AEGON Romania
Marketing & Corporate Social Responsibility Officer
e-mail : adriana.candea@aegon.ro
tel : 0754 08 09 02


Social Media
Vezi toate articolele autorului: D'Avantage Consult

Comentarii

Cauta

Categorii populare