Comunicate de Afaceri

AEGON Swim Cup - INOTAM IN SIGURANTA!

Scopul evenimentul organizat de AEGON este acela de a incuraja activitatile sportive desfasurate in mod organizat de copii. Acest prim eveniment este dedicat inotului, unul dintre cele mai « complete » sporturi si unul dintre cele mai solicitante, atat ca pregatire fizica dar si ca pregatire mentala.

„De cele mai multe ori in viata, echipa are rolul fie de a te incuraja, fie de a te face sa iti depasesti limitele. Munca fiecaruia in parte face ca rezultatul muncii echipei sa fie intr-adevar unul exceptional. Intr-o echipa in care toti sunt foarte buni nu iti vei permite niciodata sa fii mai prejos. Inotul este o astfel de competitie in care succesul depinde in egala masura atat de tine cat si de nivelul celor cu care te « bati ».” declara Silvia Sirb, CEO AEGON Romania. Aceasta adauga: „Pentru a fi cel mai bun trebuie sa ai norocul sa ai o competitie puternica. Aceasta este o idee pe care AEGON o imbratiseaza si o sprijina ca atitudine si filosofie de viata. Faptul ca AEGON SwimCup este o competitie fara premii in bani inseamna ca punem pret foarte mare pe spiritul de competitie curat, cu motivatii interioare. Daca copiii nostri inteleg acest lucru sunt sigura ca nu vor fi atat de incrancenati si vor aprecia oportunitatea competitiei mai mult decat cea a castigarii unui premiu consistent.»
In concluzie, Silvia Sirb declara « Misiunea Swim Cup este de a stimula copiii in directia unui mod de viata activ si ordonat dar si de a le dezvolta abilitati precum spiritul competitiv, increderea de sine sau capacitatea de relationare prin implicarea in activitati comune cu alti copii ».

Concursul de natatie AEGON Swim Cup, categoria Open se desfasoara cu spectatori, reprezentati de insotitorii concurentilor. Premierea celor 120 de copii participanti va fi efectuata imediat dupa incheierea probelor, fiecare copil fiind recompensat cu un cadou din partea organizatorilor, indiferent de locul ocupat in clasament, la propria categorie de varsta. Securitatea evenimentului va fi asigurata de catre o echipa de antrenori de inot si reprezentanti ai Complexului de Natatie.

GRUPUL AEGON
AEGON Asigurari de Viata S.A. face parte din grupul international AEGON (www.aegon.com) - la nivel mondial unul dintre cei mai importanti furnizori de servicii financiare, specializat in asigurari de viata, planuri de pensii si solutii investitionale.

AEGON IN ROMANIA
Pensii private
Integrandu-se in strategia de dezvoltare pentru zona Europei Centrale si de Est, Grupul AEGON are primul contact cu piata din Romania in anul 2007, cand infiinteaza compania de pensii private BT AEGON, rod al parteneriatului dintre corporatia olandeza si Grupul Banca Transilvania.
In vederea consolidarii pozitiei sale pe piata financiara din Romania, AEGON achiziționeaza la inceputul lui 2009, pachetul de acțiuni de 50% - participația Bancii Transilvania, in compania de administrare a fondului de pensii. Astfel, astazi, compania de pensii este deținuta integral de grupul AEGON.
Asigurari de Viata
La inceputul lui 2008, AEGON pune bazele unei noi companii in Romania - AEGON Asigurari de Viata S.A. (www.aegon.ro), raspunzand astfel provocarii de a intra in sectorul de activitate cu cel mai promitator potential de crestere din intregul sistem financiar autohton.
2009 marcheaza debutul activitatii de vanzare a produselor si serviciilor pe piata locala.
Astfel, incepand cu acest an, tot mai multi clienti din Romania se vor putea baza pe experiența, siguranta si confortul financiar oferit de catre AEGON.

Misiunea AEGON Asigurari de Viata: ”Sa oferim stabilitate financiara pe termen lung planurilor tale. Actionam cu integritate si transparenta, valorifi- cand pentru tine cei peste 160 ani de experienta internationala.”

Adriana Candea
AEGON Asigurari de Viata SA
Corporate Social Responsibility Officer
Social Media
Vezi toate articolele autorului: D'Avantage Consult

Comentarii

Cauta

Categorii populare