Comunicate de Afaceri

Afla acum ce trebuie sa faci la o sedinta de cavitatie

Informatii necesare pentru procedura de cavitatie

Nu trebuie sa mai amintim ca sedintele de cavitatie reprezinta o alternativa in drumul spre remodelare a corpului. Ori ca este extrem de eficienta in procesul de eliminare a nodulilor celulitici pentru ca deja stiti.

cavitatie

Dar stiati ca acest tratament este o varianta, nu doar non invaziva, ci si non agresiva a procedurii de liposuctie? Dar ca este foarte delicata cu pielea fina si ca nu vei simti durere, stiai?

Ei bine, afla acum ca toate aceste avantaje sunt posibile. Fara agresiune asupra pielii, fara durere, fara recuperare atunci cand optezi pentru cavitatie. Suna tentant, nu? Numeni nu vrea sa acorde si timp de recuperare dupa procedura. Toata lumea vrea rezultate imediate. Si le va avea!

Doamnele vor stii despre ce este vorba. Si sunt mai mult decat incantate de avantaje. Si asa pierd destul timp zilnic sa se aranjeze. De ce sa nu obtina si ele macar odata niste beneficii mai rapide?

Dar daca ar stii ca drumul spre frumusete este mult mai putin costisitor decat s-ar astepta?  Nu se simte durere, nu exista complicatii sau timpi de recuperare, este mai putin costisitoare.. Si nu in ultimul rand, nu va afecta cu absolut nimic activitatile dumneavoastra cotidiane.

Pentru persoanele care vor sa urmeze terapia prin cavitatie:

Medicii le recomanda sa nu consume grasimi deloc cu cel putin o zi inainte de prima procedura de cavitatie. Nici la urmatoarele, de altfel. Si nu ar fi rau sa adoptati o dieta echilibrata, bazata doar pe alimente sanatoase, excluzand cat mai mult grasimile din alimentatia dumneavoastra.

Totodata, ramanand la capitolul alimentatie, va reamintim ca hidratarea este absolut necesara. Imediat dupa incheierea sedintelor de tratament pentru cavitatie, se recomanda sa beti cel putin 2 litri de apa.

Hidratarea este importanta nu doar dupa tratament, ci si pe tot parcursul zilei. Consumati lichidele neindulcite, de preferabil ceai sau apa plata.

Fara zahar cand optati pentru tratamentul prin cavitatie

Zaharul este nociv din toate punctele de vedere. Dar la tratamentul prin cavitatie este recomandat sa il consumati in cantitati si mai mici ori chiar deloc. De ce? Ei bine, pentru ca in timpul oricarei sedinte de cavitatie se elibereaza nu doar colesterolul, ci si trigliceridele din ficat si rinichi.

De aceea, este bine sa evitati incarcarea acestor organe cu cantitati mari de grasimi.

Odata finalizat tratamentul, nu trebuie sa credeti ca procesul a luat sfarsit si sa adoptati acelasi stil de viata pe care il aveati inainte de tratament.

Specialistii recomanda suplimentarea tratamentului propriu-zis de cavitatie cu inca unul de mentinere care va dura intre 2 si 3 luni.

Social Media
Vezi toate articolele autorului: Elena Dobre

Comentarii

Cauta

Categorii populare