Comunicate de Afaceri

Afla cu ce iti ingrijesti aparatul auditiv, pe baterieauditiva.ro

Daca ai probleme cu auzul si ai apelat deja la un aparat auditiv, trebuie sa ai un bagaj de informatii despre acesta, dar si despre accesoriile care te vor ajuta sa-ti mentii aparatul auditiv intr-o stare cat mai buna. Exista baterii cu o durata de functionare mai mare decat altele, ai nevoie de produse de ingrijire personala dar, nu uita, si aparatul tau are nevoie de ingrijire. Baterieauditiva.ro este site-ul care te va ajuta sa alegi cele mai bune produse pentru aparatul tau auditiv.
Pe baterieauditiva.ro vei afla ca exista produse folositoare in cazul in care ai probleme cu auzul, dar, cum a preveni este mai usor decat a inlatura o problema deja aparuta, vei gasi produse care sa te fereasca de zgomot, pentru protectia auzului tau.
Previi problemele auditive cu produse de protectie a urechii, precum dopuri antifoane – protectie sau casti antifoane – protectie, pe care le gasesti pe baterieauditiva.ro. Iti mentii igiena personala cu aparate de tuns pentru nas si urechi sau cu Spray Earol, pe baza de ulei de masline, care inmoaie si inlatura cerumenul, disponibile pe acelasi site.
Baterieauditiva.ro prezinta chiar si aparatura necesara unui diagnostic corect al problemelor urechii. Este vorba despre glucometru, otoscop, stetoclip, termometru digital (pentru adulti si pentru copii) sau termometru electronic.
Pe baterieauditiva.ro gasesti tot ce ai nevoie, de la aparate auditive, la baterii. Mai mult, aici ai si baterii pentru implant cohlear. Pentru persoanele care nu stiu, implantul cohlear reprezinta un dispozitiv medical care inlocuieste functia urechii interne afectate. Majoritatea persoanelor are implanturi cohleare la ambele urechi.
Cei interesati pot alege, pe site-ul mentionat, acumulatorul sau incarcatorul de care au nevoie pentru aparatul auditiv personal, dar si baterii. Mai mult, pe baterieauditiva.ro poti gasi filtre pentru aparat auditiv intraauricular. Spre exemplu, filtrul pentru ceara. Acesta este pozitionat in orificiul de iesire al sunetului. Poate fi schimbat de catre pacient.
Social Media
Vezi toate articolele autorului: Pro Digital Media

Comentarii

Cauta

Categorii populare