Comunicate de Afaceri

Află cum să-ți îngrijești pielea mixtă cu produse bune si un notino voucher

Ce factori tind să înrăutățească pielea mixtă? Cum să tratezi problemele recurente ale tenului mixt? Nu-ți face sânge rău și află ce trebuie să faci că să te simți bine în pielea ta... mixtă. La propriu!

Cum recunoști pielea mixtă?

Când ai pielea mixtă, de multe ori tinde să se îngrașe ușor. De asemenea, vedem puncte negre sau acnee în unele cazuri. Dar mai ales pielea mixtă are un echilibru instabil, ceea ce o face dificil de gestionat. Această este o piele dezechilibrată, ale cărei probleme nu sunt permanente.

De unde vine acest ten mixt?

Sunt mulți factori: genetici, hormonali sau chiar externi. Pielea mixtă este adesea întâlnită la femeile cu vârste cuprinse între 20 și 35 de ani.

Printre factorii agravanți, regăsim tutunul (care înfundă porii și care, de asemenea, tinde să perturbe echilibrul hormonal în favoarea androgenilor), alimentele zaharoase și bogate în grăsimi săturate sau produse industriale. Unele pastile contraceptive vor tinde, de asemenea, să dezechilibreze pielea. Că să nu mai vorbim de poluare și stres. În sfârșit, factorii cosmetici joacă un rol important: uleiurile de pe față, crema de zi groasă sau prea consistentă și în general toate produsele ocluzive, dar mai ales proliferarea cosmeticelor groase și suprapunerea cremelor. Aceștia sunt toți factori care vor complică și mai mult problemele tenului mixt. În acest context, poți apela la un specialist care să-ți recomande produsele potrivite pe care să le găsești apoi la reducere cu un notino voucher.

Pielea mixtă nu este pe viață!

Tipul nostru de piele se schimbă de-a lungul vieții, dar și de-a lungul anotimpurilor! De aici și dificultatea adaptării produselor la viața de zi cu zi. Vestea bună: În general, fenomenul tenului gras se va îmbunătăți la adulții tineri. De la 35 de ani pentru femei și 45 de ani pentru bărbați, pielea devine mai puțin grasă și redevine normală, chiar uscată. După 55 de ani pentru femei și în jur de 60 pentru bărbați, pielea devine uscată. Că urmare a evoluției secretiilor hormonale, avem deci, o piele destul de uscată în copilărie, grasă în adolescență și care va tinde să se normalizeze la vârstă adultă. Concluzie: nu se pune problema să folosești crema mamei sau bunicii, pentru că pielea nu are aceleași nevoi la toate vârstele. De asemenea, reține: pielea noastră se va schimbă și cu anotimpurile sau, pentru femei, în timpul schimbărilor hormonale majore (sarcină). Problema tenului mixt este așadar complexă, dar nu imposibil de rezolvat.

Acțiunile corecte și acțiunile de evitat

Dacă într-adevăr ai impresia unei zone mai grase ar trebui într-adevăr să „iei în primire” acea zonă, dar în general, este mai bine să tratezi întreaga față. În cazul tenului mixt, alegerea unor produse cosmetice bune este crucială: dimineață optează pentru un tratament care reglează producția de sebum și aplică în schimb o crema fluidă destul de ușoară care conține agenți de matifiant.

Nu uita să ceri și un sfat specializat înainte de achiziția produselor cu un notino voucher! El este cel mai în măsură să-ți dea recomandări de îngrijire a tenului mixt.

Social Media
Vezi toate articolele autorului: cervatiuc alin

Comentarii

Cauta

Categorii populare