Comunicate de Afaceri

Alege aceste aparate fitness pentru a-ti dezvolta armonios musculatura in propria locuinta!

Activitatile sportive desfasurate in mod frecvent aduc beneficii mari asupra sanatatii corpului, insa conditiile meteo si lipsa timpului liber determina tot mai multe persoane sa recurga la folosirea unuia sau mai multor aparate fitness in confortul propriei case.

Aceasta solutie comoda iti ofera un grad ridicat de accesibilitate, insa pe langa acest aspect, exercitiile facute cu regularitate iti vor aduce multiple beneficii si te vor ajuta sa iti dezvolti sau tonifiezi musculatura corpului in directia pe care o doresti.

Daca si tu vrei sa amenajezi una din incaperile apartamentului tau sau sa instalezi cateva aparate fitness in garajul, demisolul sau mansarda casei tale, atunci va fi necesar sa alegi echipamentul in functie de obiectivele pe termen lung pe care le vizezi si rezultatele pe care doresti sa le obtii.

Astfel, daca ai decis ca e momentul sa incepi un program de antrenamente care sa iti creasca masa musculara sau care sa evidentieze anumite grupe musculare si sa iti imbunatateasca conditia fizica, specialistii de la Sport-Mag.ro iti vor indica, in randurile ce urmeaza, cateva tipuri de aparate fitness pe care le-ai putea folosi acasa.

Dezvoltarea musculaturii
Imbunatatirea aspectului fizic prin cresterea masei musculare este un obiectiv pe care foarte multi barbati il au, asadar exercitiile cu greutati sunt printre cele mai intalnite. Pentru a progresa cat mai rapid, foarte multe persoane opteaza pentru antrenarea izolata a grupelor de muschi cu greutati adecvate fiecarui segment in parte.

Iata, asadar, ce aparate fitness si echipament sportiv poti folosi in propria locuinta pentru a te bucura de rezultatele urmarite cat mai rapid cu putinta:

- gantere si bara EZ: halterele si ganterele te vor ajuta sa antrenezi eficient nu numai musculatura bratelor (biceps, triceps), ci si cea a pieptului, umerilor sau spatelui. Acest echipament sportiv poate fi folosit in antrenamente libere sau impreuna cu o banca dreapta sau inclinata, iar pozitiile pe care le vei alege si articulatiile pe care le vei implica in miscare vor determina grupa musculara solicitata;

- banca forta multifunctionala: aceste aparate fitness complexe si complete sunt proiectate special pentru a permite exercitii cu greutati ce izoleaza grupele mari de muschi, ajutand la o dezvoltare mult mai rapida a fiecareia dintre acestea.

Este de la sine inteles faptul ca va fi necesar sa alegi discuri cu diverse valori de greutate pentru a putea exersa si pieptul (greutati de 50-100 kg), dar si bratele (10-50 kg). Avand diferite prize, manere si posibilitati de ajustare, o banca multifunctionala iti va pune la dispozitie o paleta foarte larga de exercitii si procedee.

Crossfit
Acest nou concept sportiv a prins amploare si in salile de fitness din tara noastra, fiind o activitate sportiva ce presupune sesiuni intense de antrenament, combinand diverse tehnici si metode folosite in mai multe sporturi si oferind beneficii cu totul speciale.

Multe dintre tehnicile implicate in aceasta activitate au scopul de a folosi eficient greutatea corpului, astfel incat vei atinge o forma sportiva de invidiat, cu beneficii estetice si de sanatate. Iata cateva accesorii si aparate fitness pe care le poti achizitiona pentru a incepe un program de antrenamente crossfit la tine acasa:

- manere pentru flotari: atunci cand soliciti musculatura cu exercitii de putere, nu trebuie neaparat sa pui presiune si pe incheieturi. Astfel, aparatele fitness simple, dar eficiente, iti pot proteja articulatiile si pot asigura o pozitie corecta pentru a solicita cat mai bine diversele grupe musculare;

- roata pentru abdomene: folosind progresiv greutatea corpului, acest aparat cu functionare simpla iti permite sa soliciti fiecare fibra a musculaturii abdomenului tau pentru o dezvoltare musculara de exceptie;

- multitrainer, bara de tractiuni si banda elastica: aceste produse sunt utilizate foarte frecvent in antrenamentele de tip crossfit, asigurand diversitatea exercitiilor si “lucrand” muschi pe care foarte putine activitati fizice clasice ii pot solicita corespunzator;

- veste cu greutati, kettlebells si mingi medicinale: pe langa greutatea corpului, aceste greutati cu aspect si utilizare diferite iti vor permite sa fortezi corespunzator grupele mari de muschi, precum cele ale picioarelor sau spatelui.

Genuflexiunile si fandarile cu vesta, flotarile pe minge sau abdomenele cu mingea medicinala te vor solicita la maximum si iti vor oferi diversitate, tinand monotonia antrenamentelor la distanta.

Social Media
Vezi toate articolele autorului: Sport-Mag

Cauta

Categorii populare