Comunicate de Afaceri

Alege injectiile cu toxina botulinica de la Dr. Sorin Parasca

Din pacate timpul trece si peste chipurile noastre, nu numai in calendar. Fata noastra este cel mai adesea considerate un etalon de frumusete, dar totodata ea este cea mai brazdata de riduri de expresie. Adanci sau fine, acestea sunt foarte neplacute pentru orice femeie care se respecta. Prin urmare, in cazul in care ele nu pot fi ameloriate cu creme sau seruri revitalizante este cazul sa apelati la injetiile cu toxina botulinica. Modalitatea prin care injectiile cu toxina botulinica asigura o ameliorare a expresiei fetei dumneavoastra. Aceste injectii cu toxina botulinica de aici: http://drsorinparasca.ro/injectii-cu-toxina-botulinica/ functioneaza pe principiul umplerii cutelor din epiderma. Cu rezultate temporare, insa de efect si care pot fi reluate dupa un timp, injectiile de toxina botulinica in piele sunt o solutie pentru toate cele care vor sa isi recapete increderea in sine si sa uite de constrangerile temporare oglindite pe chip.
<h2>Injectii cu toxina botulinica de la Dr. Sorin Parasca - de ce sunt foarte bune?</h2>
Odata respectate aceste sfaturi, este bine de stiut ca dupa 4 sau 5 sedinte de injectii cu toxina botulinica, rezultatele vor fi permanente. Durerea nu ar trebui sa fie un factor care sa va impedice sa recurgeti la aceasta procedura, deoarece aceste injectii se fac cu anestezie locala (cu ajutorul cremei cu xilina). Rezultatele frumoase si redarea unui tonus muscular, precum si intarirea increderii in sine cantaresc oricum mai mult decat durerea provocata de o simpla intepatura.


La cabinetul domnului doctor Sorin Parasca, injectiile realizate cu toxina botulinica reprezinta un mod simplu de redare a unui aer tanar. De cele mai multe ori, sufletul ne ramane tanar insa corpul se incapataneaza sa imbatraneasca. In aceste situatii de neconcordanta intre trup si suflet, este recomandabil sa luati masuri pentru a ajunge la o stare de echilibru.Pretul unei astfel de investitii ar trebui sa fie vazut mai degraba ca o investitie serioasa facuta intr-un mod cerebral.

Avand in vedere ca de cele mai multe ori se intampla ca o astfel de interventie sa ne faca sa ne simtim mult mai increzatoare in fortele proprii, este de inteles de ce numim injectiile cu toxina botulinica „investitie”. Pana la urma, increderea in sine este un concept atat de vast si sensibil, incat faptul ca o putem recapata cu ajutorul acestor injectii le transforma fara dar si poate pe acestea din urma in niste adevarate minuni ale chirurgiei estetice.
Social Media
Vezi toate articolele autorului: flp

Comentarii

Cauta

Categorii populare