Comunicate de Afaceri

Alege sa realizezi o vizita de endocrinologie in mod regulat!

Un consult de endocrinologie facut anual are o importanta majora pentru sanatatea ta. Astfel ca este recomandat de medicii specialisti sa iei foarte in serios acest consult.

Deoarece un consult de endocrinologie poate reprezenta chiar cheia spre o problema medicala cu care te confrunti. Spre exemplu in cazul femeilor, un astfel de consult se poate dovedi a fi extrem de folositor daca acestea se confrunta cu o problema medicala ginecologica de ceva vreme.

Aceasta se poate dovedi a fi in realitate doar o dereglare hormonala, care poate fi descoperita in urma acestei consultatii.
endocrinologie

De ce sa mergi si tu la un astfel de consult?

Poate ca tie nu ti se pare ca te confrunti cu o anumita problema medicala. Dar acest lucru poate sa fie departe de adevar. Spre exemplu, exista probleme medicale care nu prezinta anumite simptome si astfel acestea se pot depista doar in urma unui consult si analize relevante.

Problemele de endocrinologie apar in cazul multor persoane. Cu toate acestea, daca problemele si afectiunile medicale sunt depistate din timp, tratamentul are sanse mult mai mari de reusita. Iar in situatii si mai grave, daca problemele nu sunt tratate din timp, acestea pot duce la complicatii foarte grave cu care nu ati vrea sa va confruntati.

Pune intotdeauna sanatatea pe primul loc, indiferent de problema medicala cu care te confrunti.

Cand se recomanda sa iti faci un consult de endocrinologie?

Atunci cand observi aparitia unor simptome ce tin de problemele endocrinologice pe o perioada mai indelungata de timp, cel mai indicat este sa iti faci cat mai rapid posibil o programare la o clinica de endocrinologie din Bucuresti. Fii atent la simptome precum:

  • Anormalitati ale ciclului menstrual;
  • Insomnie si palpitatii;
  • Hipertensiune arteriala;
  • Constipatie, raguseala, oboseala, intoleranta la rece;
  • Cresterea subita in greutate;
  • Dureri la nivelul sanilor.

In cazul in care observi simptome precum: ameteli, crestere rapida in greutate, frisoane, caderea excesiva a parului sau hiperactivitate, cea mai posibila cauza a acestora este o problema ce tine de glanda tiroida. In cadrul unei clinicii de endocrinologie din Bucuresti iti vei putea face testul TSH. Acest test va masura nivelul de hormon stimulant al tiroidei. Nu este o afectiune ce trebuie ignorata caci aceasta in timp poate duce la o crestere a nivelului de colesterol din organism. Iar aceasta crestere a colesterolului va provoca un risc mai ridicat de a suferi de stop cardiac.

Descoperirea din timp in cadrul unui cabinet endocrinologie poate preveni problemele locomotorii la varstnici!

Social Media
Vezi toate articolele autorului: Mircea Popescu

Cauta

Categorii populare