Comunicate de Afaceri

Alternativa sistemului medical privat in tratarea cancerului

Evolutia medicinei si dezvoltarea domeniului farmaceutic ofera astazi medicilor posibilitatea de a trata pacientii bolnavi de cancer care aleg sa lupte pentru viata lor. Cercetarile stiintifice si accesul la tratamente specializate reprezinta puncte forte ale organizatiilor medicale private, precum este Clinica Medisprof.

Diagnosticarea pacientilor reprezinta prima actiune dintr-un lung proces de tratare a cancerului. Odata cu aflarea diagnosticului apar, de cele mai multe ori, problemele legate de cine si in ce fel va suporta costurile achizitionarii medicamentelor si procedurilor medicale necesare. „Problemele principale pe care le intampinam in dezvoltarea unui plan de tratament au, din pacate, de cele mai multe ori, legatura cu partea financiara. Desi exista tratamente folosite de mai multi ani de catre medicii oncologi, unele dintre acestea au nevoie de aprobarea comisiilor de la Casa Nationala de Sanatate, iar pacientii sunt de multe ori descurajati de intregul proces.”, afirma domnul doctor Adrian Udrea, medic primar oncolog la Clinica Medisprof.

Sistemul medical privat din Romania, mediu din care face parte si Clinica Medisprof ofera pacientilor acces la tratamente inovatoare, care pot reda speranta chiar si in cazurile cele mai severe de cancer. Pacientii care se afla in asemenea situatii trebuie sa lupte cu boala, sa decida ca sanatatea propriului organism reprezinta o prioritate, iar amanarea tratamentului din motive financiare personale sau pana cand sunt alocate fondurile din partea institutiilor statului, nu trebuie sa fie o solutie.

Un exemplu care dovedeste eficacitatea acestor tratamente este reprezentat de cazul unei paciente care a apelat la Clinica Medisprof dupa 4 luni in care durerile cauzate de cancerul la san i-au controlat viata, ajungand chiar in stadiul in care nu se mai putea deplasa. „Utilizarea unui tratament potrivit, aplicat corect si la timp poate reda speranta vindecarii, chiar si in cazul unui cancer metastazic. Acest pacient este un exemplu de hotarare si putere care nu a lasat boala sau problemele birocratice sa ii controleze viata. ”, adauga doctor Adrian Udrea.

Clinica Medisprof a fost infiintata in anul 2003 in Cluj-Napoca, unul dintre principalele sale obiective pe parcursul dezvoltarii fiind sprijinirea si imbunatatirea retelei medicale oncologice din Romania. Pe langa sectia de oncologie, clinica Medisprof pune la dispozitia pacientilor si servicii de medicina de familie, medicina muncii, analize laborator, psihologie clinica si nutritie-dietetica.

Dr. Adrian Udrea
Membru consiliul director
Asociatia Medisprof
info@medisprof.ro
www.medisprof.ro
0264.439.270

Social Media
Vezi toate articolele autorului: D'Avantage Consult

Comentarii

Cauta

Categorii populare