Comunicate de Afaceri

Am relansat alertaorl.ro

Daca vrei sa stii in detaliu din ce cauza te-ai imbolnavit si cum te poti insanatosi, te invit sa urmaresti blogul, si sa adaugi la subiectul care te intereseaza un comentariu legat de problema ta. Specialistul in medicina ORL iti va raspunde la intrebari.

Subiecte de interes din sfera ORL:

Afla informatii utile despre sinusuri, otita, sforait, dureri de cap, aerosoli, si multe alte informatii benefice pentru sanatatea ta. Urmareste canalul de youtube al specialistului, il vei vedea cum intervine prin operatie asupra deviatiei de sept, sau vei putea pur si simplu sa afli informatii pretioase de la emisiunile TV la care doctorul tau preferat a fost invitat.

aleraorl.ro este un site cu informatii foarte utile in care veti descoperi notiuni de anatomie care duc la mecanismul de formare a bolilor din sfera ORL.

De ce sa urmarim alertaorl.ro?

Afli informatii pretioase despre organismul uman si informatii care te vor face sa te protejezi mai bine. Vei sti ce sa faci ca sa nu mai racesti, sau ce tratament sa urmezi ca sa nu mai sforai noaptea si sa iti deranjezi iubita/sotia. Vei putea avea grija de copilul tau, mult mai atent si vei afla si ce sa faci in cazul in care acesta are probleme care tin de domeniul medical specializat in ORL.

Asadar, vei afla informatii despre toate bolile posibile din sfera ORL, ale adultilor dar si ale copiilor. Bolile din sfera ORL sunt multiple, cu tratamente diferite; cu cat vom cunoaste mai mult despre ele cu atat vom reusi sa le evitam.

Ce inseamna ORL?

ORL= Oto Rino Laringologie (Otoritolaringologie)

oto= ureche, rino= nas, laringo= laringe.  Deci „orl-istii” se ocupa cu rezolvarea problemelor medicale la ureche, nas si gat

Si ceea ce nu stiu multi oameni despre domeniul medical ORL

ORL este o specialitate chirurgicala, suntem chirurgi si intervenim chirurgical in foarte multe patologii, unele chiar salvatoare de viata, cum ar fii obstructiile laringiene si traheale date de tumori, practicind „traheotomia”.

Prin urmare, siteul www.alertaorl.ro va  ajuta sa aflati cauzele posibile ale suferintei dumneavoastra si  o sa  va indrume spre vindecarea si preventia sanatatii dumneavoastra.

Cine este Ana Maria Apostol?

Ana Maria Apostol, in timpul liber este un om simplu, mamica si sotie iubitoare pasionata de sport si drumetii montane. Dar cel mai mult va intereseaza cine este doctorul Ana Maria Apostol.
Doctorul Ana Maria Apostol, este de fapt medic chirurg specialist ORL dornic sa ajute oamenii, dar, sa vorbim despre cariera si specializari pentru ca de ajutor vei avea parte pe blog sau la un consult in cabinet.

Experienta profesionala

HYPERCLINICA MEDLIFE GRIVITA    2012- prezent

 • consultatii ambulator: diagnostic si tratament medical pentru patologii ORL diferite
 • rezolvarea rapida a urgentelor ORL: epistaxis, insuficiente respiratorii de cauza ORL

LIFE MEMORIAL HOSPITAL BUCURESTI    2012-prezent

 • rezolvarea chirurgicala a unor patologii ORL cum ar fi: deviatia de sept nazal (Rezectia-repozitia
 • sept nazal deviat), rinita cronica hipertrofica (Cauterizare cornete nazale inferioare cu
 • radiofrecventa), sd. de apnee in somn, amigdalita cronica hipertrofica (Amigdalectomie clasica/
 • radiofrecventa/ coblatie), otita seroasa cronica ( montare tub Diabolo)

 SPITALUL DE PEDIATRIE MEDLIFE    2012- prezent

 •  consultatii ORL pediatric in ambulator
 • rezolvarea chirurgicala a patologiilor ORL pediatrice: adenoamigdalita cronica hipertrofica (Adenoamigdalectomie clasica/ radiofrecventa/ coblatie),

Studii

 • Medic specialist ORL prin ordin MS nr 1676 din octombrie  2011-prezent
 • Medic rezident ORL prin ordin MS nr 1298/05.12.2005 2006-2011
 • Universitatea de Medicina si Farmacie „Carol Davila” Bucuresti 1999-2005 / (diploma 1689, emisa la data 14.06.2006)
 • Colegiul National „ELENA CUZA”, Bucuresti        1995-1999

Afilieri

 • Membru al Colegiului Medicilor din Romania, nr B07-2162/3, 2011
 • Membru al Societatii Nationale ORL si Chirurgie Cervico-Faciala
Social Media
Vezi toate articolele autorului: LPN MEDIA

Cauta

Categorii populare