Comunicate de Afaceri

Analize medicale si examinari de medicina muncii la preturi reduse

Clinica Medisprof din Cluj-Napoca vine in intampinarea nevoilor clientilor sai cu un pachet special de reduceri pentru efectuarea analizelor si investigatiilor medicale in segmentul de medicina muncii. Incepand cu aceasta luna companiile vor putea beneficia de preturi reduse pentru efectuarea analizelor medicale obligatorii inainte de angajare, la reluarea muncii, precum si in alte cazuri prevazute de lege.

Campania promotionala inceputa de Medisprof se desfasoara pe toata durata verii, avand rolul de a sublinia importanta efectuarii unui examen medical corect pe probleme de sanatate in munca si de a facilita accesul angajatorilor sau angajatilor la servicii de medicina muncii. „Clinica Medisprof ofera 10-15% reducere din pretul standard al analizelor medicale, in functie de numarul de angajati pe care ii are o firma si modalitatea de plata aleasa de aceasta. Pretul pachetului va fi determinat de numarul si tipul analizelor medicale obligatorii, acesta putand varia intre 60 de lei si 130 de lei/angajat/an” afirma managerul clinicii Medisprof, dr. Carolina Udrea.

Medicii specialisti realizeaza o evaluare completa a starii de sanatate a angajatului, pachetul de reduceri oferit de clinica din Cluj-Napoca vizand mai multe domenii de activitate, printre care: personal implicat in munca de birou, agenti de vanzari ce conduc automobilul firmei, agenti de paza neinarmati, personal care lucreaza la inaltime, personal din sectorul alimentar, personal din saloane de coafura, frizerie, masaj, cosmetica, personal care lucreaza in tura de noapte, personal curatenie sau personal care solicita certificat medical pentru obtinere aviz portarma, cu test psihologic valabil. “Daca angajatii Dumneavoastra se incadreaza in una din categoriile mentionate, atunci ati gasit locul in care putem efectua toate investigatiile medicale conform principiului <<O singura zi, un singur loc>>, adica toate examinarile vor fi realizate in aceeasi zi la sediul clinicii noastre, fara a fi necesara deplasarea clientilor in alte locatii, pe baza de programare sau de contract” a concluzionat dr. Carolina Udrea, managerul clinicii Medisprof.

Clinica Medisprof se afla pe piata serviciilor medicale de medicina muncii de aproape 10 ani si detine in prezent un portofoliu de peste 130 de firme din cele mai variate domenii de activitate (industrie, constructii, alimentatie publica, invatamant, servicii, etc). Pe langa sectia de medicina muncii, clinica Medisprof pune la dispozitia pacientilor si servicii de oncologie, medicina de familie, analize laborator, psihologie si nutritie-dietetica.

Dr. Carolina Udrea
Director Executiv – Clinica Medisprof
office@medisprof.ro
www.medisprof.ro
0264.439.270
Social Media
Vezi toate articolele autorului: D'Avantage Consult

Comentarii

Cauta

Categorii populare