Comunicate de Afaceri

Aparat de vaslit pentru acasa. La ce sa fii atent cand il cumperi

Aparatul de vaslit face parte din categoria aparatelor de fitness si mai este numit si ergometru sau aparat de ramat. Indiferent de numele sub care il intalnesti, acesta are in general un design foarte simplu si simuleaza cu succes miscarea de vaslire. In functie de tipul de rezistenta folosit, acesta poate fi cu piston, magnetic, cu rezistenta la aer sau cu rezistenta la apa.

Asadar, daca esti in cautarea unui aparat pentru exercitii pe care il poti monta la tine in casa, aparatul de vaslit reprezinta una dintre cele mai bune alegeri pe care le-ai putea face.

Cu toate acestea, cantareste bine urmatoare aspecte, astfel incat sa fii sigur ca ai luat cea mai buna decizie:

1. Tip

In functie de locul in care iti doresti sa il amplasezi, poti alege un aparat special creat pentru exterior sau interior, pentru uz intens sau mai degraba domestic, ocazionel, etc. De asemenea, poti alege intre un aparat cu rezistenta hidraulica, magnetica sau la aer.

2. Dimensiuni

Inainte de a face achizitia trebuie sa iei in calcul dimensiunile aparatului si daca acesta se va potrivi in locul in care doresti sa il amplasezi. Este important sa ii gasesti un loc ferit, unde sa nu te impiedice, altfel vei fi tentat sa il strangi si sa renunti la el.

3. Greutatea

Daci iei in calcul posibilitatea achizitionarii unui aparat pliabil pe care sa il strangi de fiecare data dupa ce te antrenezi, trebuie sa iei in calcul si greutatea. Iarasi, daca este prea greu de manevrat, este posibil sa renunti la el si sa il lasi uitat in garaj sau debara.

4. Functii extra

Asa cum spuneam si mai sus, in functie de pret, aparatele de vaslit pot fi dotate cu diferite functii moderne, precum ecranul LCD care afiseaza diferiti parametri. Astfel, chiar daca majoritatea aparatelor au acum un astfel de ecran, cele mai ieftine afiseaza mai putini parametri, in timp ce cele mai scumpe, mai performante, vor afisa o gama mai larga de parametri.

In plus, unele aparate au ecranul fixat in zona suportului de picioare, deci sunt mai greu de citit in timp ce te antrenezi. Altele au ecrane mai slab luminate sau mai mici, in timp ce altele au ecrane mult mai usor de citit, asa ca acesta este un aspect important pe care trebuie sa il ai in vedere.

5. Pret

Evident, inainte de a pleca la shopping sau a incepe sa cauti in online, ar fi bine sa stii cat esti dispus sa platesti pentru un aparat de vaslit. In plus, in functie de asta vei putea sa iti dozezi si pretentiile. Astfel, daca bugetul tau este unul destul de mic, va trebui sa te limitezi la cautarea unor aparate de vaslit aparate de vaslit nu foarte moderne sau cu diverse functii electronice. In schimb, daca esti dispus sa platesti mai mult, este normal ca si pretentiile tale sa creasca.

Social Media
Vezi toate articolele autorului: LeadMagnet.ro

Comentarii

Cauta

Categorii populare