Comunicate de Afaceri

Avantajele utilizarii trotinetei de catre copii

Parerile in ceea ce priveste utilizarea trotinetelor de catre copii sunt impartite, existand argumente valide atat pro cat si contra. Cu toate acestea, trotinetele sunt la mare moda printre copii, iar parintii se conformeaza dorintelor acestora.

Iata, asadar, care sunt beneficiile utilizarii trotinetei, de catre copii:

1. Este distractiv

Primul motiv pentru care ar trebui sa te gandesti sa cumperi trotinete copii este bucuria pe care o va simti cel mic cand se va plimba cu ea prin parc. Nu numai ca va fi incantat sa fie in rand cu prietenii lui de joaca, dar va putea sa faca noi si noi trick-uri odata ce va capata experienta.

2. Copilul va socializa mai mult

Asa cum spuneam si mai sus, faptul ca va avea si el o trotineta il va ajuta sa fie la nivelul prietenilor lui sau sa intre in cercuri noi de prieteni, iar asta nu poate sa fie decat un lucru bun. Vor discuta fiecare despre cat de deosebita e trotineta lui, care are cea mai frumoasa culoarea si care prinde cea mai mare viteza, iar de aici si pana la legarea unei prietenii stranse nu mai e decat un pas. O cursa zdravana!

Cel mic va invata sa socializeze, sa isi faca rapid noi prieteni si isi va dezvolta astfel noi abilitati sociale. Acest lucru ii va fi de un real ajutor cand va merge la scoala, dar si mai tarziu in viata.

3. Copilul se va simti mai liber

Fiind capabil sa se deplaseze singur si sa aiba mai multa mobilitate, cel mic se va simti mai liber si mai increzator in fortele proprii. Si aceasta senzatie se intensifica pe masura ce copilul va invata noi cascadorii si noi moduri de a se bucura de trotineta din dotare. Daca este invata sa poarte si echipament de protectie, se intrunesc toate conditiile ca piticul tau sa se bucure de o plimbare plina de aventuri.

4. Copilul invata ce este echilibrul

Avand in vedere caracteristicile unei trotinete, este evident ca trebuie sa lucrezi un pic la echilibru petru a o putea conduce. Odata capatata abilitatea de a-si mentine echilibrul, copilul se va putea folosi de ea si la mersul cu rolele, cu bicicleta, etc. Bineinteles, ca modul in care te deplasezi cu fiecare dintre acestea este diferit, dar principiul este acelasi. Trebuie sa inveti sa iti mentii echilibrul pentru a te putea folosi de ele.

5. Cel mic va capata mai multa incredere in propriile forte

Asa cum spuneam si mai sus, faptul ca va invata sa mearga pe trotineta, sa se deplaseze in voie cu aceasta si pe deasupra sa mai faca si unele trick-uri, ii va da copilului mai multa incredere in sine. Iar asta nu e benefic doar in cazul mersului cu trotineta sau bicicleta, de exemplu, ci pentru toate aspectele vietii sale.

Acestea fiind spuse, sper ca te-ai convins de beneficiile cu care vine la pachet o trotineta si ca ii vei face in curand copilului o bucurie neasteptata.

Social Media
Vezi toate articolele autorului: LeadMagnet.ro

Comentarii

Cauta

Categorii populare