Comunicate de Afaceri

Băuturi sănătoase

La început, a existat apă — abundentă, răcoritoare, oferind tot ce are nevoie organismul pentru a reumple lichidele pe care le pierde. Oamenii s-au bazat pe ea ca singura băutură timp de milioane de ani. Laptele a fost introdus odată cu apariția agriculturii și a domesticirii animalelor. Apoi a venit berea și vinul și cafeaua și ceaiul , toate consumate atât pentru gust și plăcere, cât și pentru fluidele pe care le oferă. Nou-veniții – băuturi dulci, inclusiv sifon, băuturi pentru sport și băuturi energizante – oferă hidratare, dar cu o doză mare de calorii inutile pe care organismul le poate regla cu greu. Alternativ, băuturi „dietetice”.oferă dulceață fără calorii, dar asta le face o alegere sănătoasă?

Cu atât de multe opțiuni, este ușor să fim confuzi cu privire la care băuturi sunt cele mai bune pentru sănătatea noastră. 

  • Apa este cea mai bună alegere pentru a-ți potoli setea. Cafeaua și ceaiul , fără adaos de îndulcitori, sunt și ele alegeri sănătoase.
  • Unele băuturi ar trebui limitate sau consumate cu moderație, inclusiv sucul de fructe , laptele și cele făcute cu îndulcitori cu conținut scăzut de calorii , cum ar fi băuturile dietetice. Alcoolul moderat poate fi sănătos pentru unii oameni, dar nu pentru toată lumea.
  • În general, cel mai bine este să evitați băuturile dulci precum sifonul, băuturile pentru sport și băuturile energizante .
Social Media
Vezi toate articolele autorului: Angelos Ranger

Comentarii

Cauta

Categorii populare