Comunicate de Afaceri

Beneficiile machiajului mineral

Machiajul mineral este foarte popular in zilele noastre. Femeile care tin la pielea lor si la sanatatea acesteia au inceput sa foloseasca in locul produselor de machiaj obisnuite, machiajele minerale.
Produsele pe baza de chimicale pot sa iti dauneze pielii, spre deosebire de cele minerale, care sunt facute din minerale naturale din pamant, fara nicio chimicala, niciun colorant si niciun conservant.
Pielea sensibila poate suferi datorita efectului nociv al chimicalelor. Machiajul pe baza de minerale poate fi solutia acestei probleme, deoarece nu infunda porii. Pielea ta poate respira - cele ce au probleme cu acneea sau alte probleme de piele vor avea cu siguranta unda libera sa foloseasca aceste produse.
Sunt ideale pentru orice tip de piele, nu contin alcool, colorati sau chimicale, conservanti, numai minerale. De fapt, nu sunt deloc absorbite de piele. Sunt foarte practice, din moment ce poti folosi o cutie pentru mai multe scopuri: buze, ochi sau obraji si vei arata superb in orice circumstante. Foloseste o perie adecvata pentru a obtine efectul dorit. A purta produse de machiaj pe baza de minerale nu te face deloc sa simti disconfort.
Sunt usor de aplicat, de purtat, vei avea chiar impresia ca nu ai deloc machiaj pe fata. Specialistii sustin ca il poti lasa chiar peste noapte, pentru ca tot nu iti va face rau pielii. Efectul de camuflare este de asemenea foarte bun. Multe femei il folosesc pentru a ascunde diferite cicatrici, riduri, puncte rosii. O aplicare dureaza mult, pentru ca poate absorbi excesul de transpiratie, ulei sau grasimi de pe fata ta, spre deosebire de celelalte produse de machiaj obisnuite.
Nu te astepta sa curga sau sa se topeasca, mineralele sunt rezistente la caldura si isi pastreaza forma aplicata initial. Aceste produse iti protejeaza de asemenea pielea de efectul nociv al razelor solare. Contine oxid de zinc si oxizi de fier, exact ca si cremele solare, machiajul mineral iti va face pielea mai rezistenta la conditii atmosferice schimbatoare, dar si la imbatranire.
Social Media
Vezi toate articolele autorului: eMedika

Cauta

Categorii populare