Comunicate de Afaceri

Beneficiile sucului de mere pentru sănătatea ta!

Merele sunt printre cele mai sănătoase fructe. Fără colesterol, niveluri extrem de scăzute de grăsimi saturate și sodiu, dar niveluri puternice de vitamine, minerale și antioxidanți.

Multor oameni le place să bea sucul unui măr, mai degrabă decât să mănânce fructele în formă brută. Conținutul ridicat de apă din acest suc acționează ca o sursă bună de rehidratare. 

 „Un măr pe zi îl ține pe doctor departe”. Consumul de mere și consumul de suc de mere nu numai că îmbunătățește corpul și mintea, dar ajută și la întărirea mușchilor. Sucul de mere este unul dintre cele mai gustoase și preferate printre copii. 

Ambalate cu beneficii de vitamine, calciu, potasiu și magneziu, fructele și sucul său  oferă sănătate pură. Plin de pectină și fibre, sucul de mere ajută la creșterea energiei. Fiind cea mai bogată sursă de compuși fenolici, sucul de mere consumat în mod regulat ajută la combaterea infecțiilor obișnuite.

Iată doar câteva beneficii ale sucului de mere pentru sănătatea ta.

Sănătatea inimii

Un pahar de suc de mere pe zi este un mod fantastic de a-ți crește potasiul. Potasiul este crucial pentru sănătatea inimii. Sucul este plin de antioxidanți care stimulează sănătatea inimii. Cel mai bun este suc de mere natural, așa că aveți grijă să cumpărați suc de mere natural. Potasiul este prezent în concentrații mai mari în acest suc, ceea ce este o veste bună pentru sănătatea inimii.

Potasiul este un vasodilatator, ceea ce înseamnă că poate reduce tensiunea arterelor și vaselor de sânge. Ajută la ameliorarea presiunii și a tensiunii asupra sistemului cardiovascular. Mai mult, sucul de mere previne, de asemenea, formarea colesterolului în arterele dumneavoastră, care este adesea motivul principal al atacurilor de cord și al altor afecțiuni cardiovasculare.

Cercetările științifice sugerează că acestea joacă un rol principal în consolidarea plămânilor. Dacă beți un pahar de suc pe zi, s-a sugerat că funcția pulmonară ar putea fi mai bună. Sucul de mere are proprietăți antiinflamatorii și anti-alergenice care pot ajuta la ameliorarea simptomelor astmului.

Sucul de fructe este bine cunoscut pentru a preveni atacurile de astm. În plus, polifenolii din suc joacă un rol semnificativ în stimularea sănătății pulmonare și reducerea riscului de boli pulmonare. S-a dovedit prin cele mai recente cercetări că persoanele care consumă suc de mere în mod regulat pot avea o funcție pulmonară mai bună.

Sucul de mere reține multe dintre substanțele nutritive cheie ale merelor, inclusiv vitamina C și diverse vitamine din grupul B și diferite minerale, precum magneziu, fier, calciu, mangan și cupru. 

Sporește imunitatea 

Sucul de mere are o cantitate notabilă de vitamina C, o componentă cheie a sistemului imunitar al organismului. Vitamina C stimulează sistemul imunitar, funcționând astfel ca un compus antioxidant care previne stresul oxidativ și reduce inflamațiile.

Merele conțin acid malic, care îmbunătățește rata digestivă și susține funcția ficatului. În combinație cu fibre și alte minerale stimulante din sucul de mere, acest suc ameliorează simptomele de constipație, crampe, balonare. 

Ajută pielea

Prezența vitaminei C și a antioxidanților în sucul de mere poate ajuta la îmbunătățirea sănătății pielii. Unele dovezi sugerează că acest suc este utilizat pe scară largă în remedii naturale pentru tratarea problemelor legate de piele, cum ar fi inflamația, mâncărimea, infecțiile pielii, pielea crăpată și ridurile.

Social Media
Vezi toate articolele autorului: Vlad Popescu

Comentarii

Cauta

Categorii populare