Comunicate de Afaceri

Cand este necesar sa vizitam un cabinet oftalmologic?

Daca nu ai fost pana acum la un cabinet oftalmologic, noi suntem aici pentru a va detalia cum functioneaza un astfel de consult si care este necesitatea acestuia. Ai grija de sanatatea ta si mergi periodic la medic pentru a-ti asigura calitatea sanatatii!

Fa o vizita la un cabinet oftalmologic si verifica-ti sanatatea ochilor!

In cadrul unui astfel de consult efectuat la un cabinet oftalmologic, medicul va verifica capacitatea pacientului de a se concentra pe anumite obiecte si, de asemenea, de a le diferentia si de a le discerne. Pe scurt, vei putea sa vezi daca toate aspectele ce tin de organul vizual se afla in parametrii normali si sunt intr-o stare buna si functionala. Daca nu cunosti inca simptomele care te trimit la un cabinet oftalmologic, ar trebui sa te interesezi cu privire la acestea si sa nu astepti ca acestea sa se agraveze.
cabinet oftalmologic

De asemenea, un consult efectuat in mod regulat este necesar pentru ca medicul sa descoepre eventualele probleme ce nu prezinta simptome. Ca in cazul oricarei specializari, exista situatii in care pot aparea probleme care nu prezinta simptome, desi ele exista. Vizita la un cabinet oftalmologic te va ajuta sa identifici aceste probleme si sa verifici daca vederea ta nu a suferit in timp. Daca te regasesti in urmatoarele situatii, atunci vizita la un consult este mai mult decat necesara:

  • Parintii care au copii mai mici de un an, trebuie sa se prezinte cu acestia la varsta de 6 luni, iar apoi urmatoarea vizita la medicul oftalmolog va avea loc la varsta de 3 ani;
  • Treptat, consultul se va face in mod regulat din doi in doi ani pana la varsta majora;
  • Pentru seniorii aflati la varsta de peste 61 de ani se recomanda repetarea din an in an a consultului;

Cum identificam eventualele probleme aparute la nivelul ochilor?

Daca intampini urmatoarele simptome, se recomanda sa faci o vizita la medicul oftalmolog cat mai rapid:

  • Vederea este neclara;
  • Durerile de cap sunt, de asemenea, simptome care pot indica mai multe afectiuni, dar in aceeasi masura pot indica afectiunile ce tin de vedere;
  • Sensibilitatea la lumina este un alt simptom ce poate indica o problema cu vederea;
  • Durerea ochilor care persista cateva zile.
Social Media
Vezi toate articolele autorului: Elena Dobre

Cauta

Categorii populare