Comunicate de Afaceri

Care sunt cele mai bune optiuni neinvazive de a indeparta grasimea in anumite locuri ale corpului?

Corpul unei persoane va crea celule adipoase in doar doua etape de dezvoltare in viata. Prima etapa are loc in timpul dezvoltarii embrionului in uter. A doua etapa are loc in timpul pubertatii. Slabirea poate fi dificila pentru multe persoane, deoarece genetica, varsta, dieta si pierderea mobilitatii sunt toti factori de risc pentru acumularea de grasime. Din acest motiv, foarte multe persoane cauta optiuni alternative la liposuctie in asa fel incat sa elimine acel exces de grasime nedorita.

Desi aceste optiuni nu inlocuiesc liposuctia, ele ofera o alternativa la interventia chirurgicala, unele dintre ele oferind rezultate spectaculoase.

Iata care sunt cele mai eficiente metode de slabire localizata la care poti apela in ziua de azi!

​Criolipoliza cu aparatul Cooltech

Aprobata de FDA, criolipoliza realizata cu aparatul Cooltech este o procedura nechirurgicala de reducere a grasimilor care elimina prin inghetare facuta intr-un mod controlat pana la 60% din zona tratata, oferind totodata o reducere in circumferinta de pana la 8 centimetri. Practic, odata ce celulele adipoase sunt inghetate, acestea sunt descompuse si eliminate treptat din organism pe parcursul unei luni. Rezultatele sunt dovedite, vizibile si de lunga durata.

Scopul criolipolizei cu Cooltech este de a restabili silueta clientului, de a-i rejuvena pielea si de a-i spori increderea in sine.

Criolipoliza este o metoda ideala pentru cei care sunt in forma buna, dar vor sa scape de depozitele de grasime imposibil de inlaturat prin dieta sau exercitii fizice. Studiile clinice au aratat ca celulele adipoase subcutanate pierd caldura de care au nevoie pentru a functiona si mor atunci cand sunt expuse la temperaturi sub zero grade Celsius. Cu toate acestea, tesuturile din jur – pielea, celulele musculare – sunt mai putin sensibile la frig, ramanand neafectate. Prin urmare, procedura este sigura!

​Ce este aparatul Cooltech?

 

Aparatul Cooltech de la Dara Beauty este un dispozitiv inovator si revolutionar care te va ajuta sa-ti remodelezi in totalitate corpul intr-un timp record. Cu ajutorul celei mai avansate tehnologii de slabire prin criolipoliza, Cooltech elimina pana la 60% din grasimea din zona tratata, rezultand o scadere de pana la -8 centimetri in circumferinta zonei respective.

Cooltech se diferentiaza de alte dispozitive de criolipoliza prin performantele sale exceptionale. Cu o temperatura de tratament de -11°C, dispozitivul asigura o eficienta maxima si rezultate permanente. Prin expunerea controlata la frig intens, Cooltech actioneaza asupra celulelor adipoase, determinandu-le sa se inghete si sa fie eliminate treptat din organism intr-un mod natural.

Beneficiind de cele mai noi tehnologii si cercetari avansate in domeniul criolipolizei, Cooltech ofera o experienta sigura si confortabila. Dispozitivul este dotat cu un sistem de racire precis si cu senzori avansati, care monitorizeaza constant temperatura pielii, asigurand astfel un tratament eficient si fara riscuri.

De asemenea, Cooltech dispune de multiple aplicatoare ergonomice si personalizabile, care permit tratarea cu precizie a diferitelor zone ale corpului. Indiferent daca doresti sa scapi de grasimea nedorita de pe abdomen, coapse, brate sau alte zone problematice, Cooltech poate fi adaptat nevoilor tale specifice, oferindu-ti rezultate spectaculoase.

Cu Cooltech, nu mai trebuie sa iti faci griji cu privire la diete restrictive sau antrenamente epuizante. Acest dispozitiv revolutionar iti ofera o solutie rapida si eficienta pentru a obtine corpul pe care ti-l doresti. Intr-o perioada scurta de timp, poti vedea cum grasimea nedorita dispare, iar contururile corpului tau se redefineste intr-un mod vizibil si armonios.

Social Media
Vezi toate articolele autorului: Texte SEO

Comentarii

Cauta

Categorii populare