Comunicate de Afaceri

Care sunt scutecele pentru adulti cu cea mai mare absorbtie

Scutecele pentru adulti superabsorbante sunt scutece pentru adulti  fabricate din materiale care absorb scurgerile urinare si fecale.


După cum sugerează și numele scutecele de adulti superabsorbante sunt cunoscute pentru capacitatea lor de a absorbi cantități mari de umiditate și umezeală. Scutecele pentru adulți sunt fabricate dintr-un material care absoarbe scurgerile urinare si fecale pentru perioade lungi de timp, in special pe timpul noptii.


Exemple de scutece pentru adulti cu absorbtie mareIată câteva dintre cele mai comune și populare tipuri de scutece pentru adulți disponibile pe piața romaneasca:

 

Avantajele folosirii scutecelor pentru adulti superabsorbante


Există mai multe avantaje ale utilizării scutecelor superabsorbante pentru adulți, dintre care mentionam:

  •     Scutecele ajută la rezolvarea problemelor de incontinență
  •     Absorb eficient fluidele corporale
  •     Sunt ușoare pentru piele și sunt confecționate din material respirabil
  •     Sunt simplu de folosit, ușor de purtat și de scos, cu forme anatomice
  •     Un singur scutec poate dura între cinci și douăsprezece ore, in functie de gradul de absorbtie
  •     Nu miros, materialul neutralizeaza mirosurile neplacute
  •     Modele unice atât pentru bărbați cât și pentru femei sau diferite
  •     Au indicator de umiditate
  •     Sunt testate dermatologicLa magazinul online Scutece-Adulti.ro, oferim scutece moderne pentru adulți de la mărci de încredere precum Seni, Tena, Hartmann. Iată selecția noastră a unora dintre cele mai bine vândute scutece pentru adulți care sunt disponibile în magazinul online:


Scutecele Super Seni Trio au absorbtie de 8 picaturi iar scutecele Super Seni Quatro au absorbtia maxima de 9 picaturi. Scutecele pentru adulți de la Seni sunt utile atât pentru bărbați, cât și pentru femeile cu probleme de incontinență sau cu deficiențe de mobilitate. Cu o căptușeală interioară moale aceste scutece pentru adulți sunt confortabile și ușor de utilizat. Proiectate pentru a fi purtate ca un chilot  ca lenjeria obișnuită, scutecele au o talie elastică pentru confort și flexibilitate. Utilizatorul poate folosi părțile sale care se rup pentru a scoate scutecul ușor și rapid. Oferind până la opt ore de protecție completă, scutecele pentru adulți Seni au un miez absorbant care vă menține uscat, curat și cu miros de proaspăt tot timpul.

autor: Magazinul online Scutece-Adulti.ro

Social Media
Vezi toate articolele autorului: Puzzle Solutions

Cauta

Categorii populare