Comunicate de Afaceri

Cauti un aparat auditiv profesional la un pret bun? Alege ultima generatie de aparate, inovative, la costuri mici

Hipoacuzia este una dintre cele mai comune afectiuni intalnite in randul populatiei, si nu numai la persoanele varstnice, asa cum te-ai astepta. Din pacate, se intampla destul de frecvent ca afectiunea sa se instaleze si in randul tinerilor, ca urmare a expunerii prelungite la sunete puternice, a unor accidente sau a alor boli, precum si in urma reactiilor adverse la medicamente.

Cauti „aparat auditiv profesional pret bun”? Trebuie sa stii ca ultimele aparate aparute pe piata, care integreaza functii inovative, nu sunt chiar atat de scumpe. Beneficiile cu care vin la pachet aceste dispozitive sunt superioare, reusind sa creasca nivelul de confort al oricarui pacient. Merita!

 

Noua generatie de aparate auditive se reincarca fara priza

Aparatele auditive ultramoderne vin la pachet cu asa-numitele „kituri de reincarcare”. Aceste kituri sunt mobile si permit reincarcarea echipamentelor medicale, chiar si in absenta unei surse de energie electrica. De regula, un astfel de kit poate incarca de 3 ori un aparat auditiv, ceea ce permite un weekend relaxant in mijlocul naturii, departe de orice urma de civilizatie. Aceasta descoperire a influentat - in mod pozitiv - viata pacientilor activi, care sufera de hipoacuzie, dar care isi doresc sa se bucure de vechile lor obiceiuri. Pretul unui asemenea echipament nu este extraordinar de mare, iar beneficiile pe care le asigura sunt demne de luat in considerare. Te poti bucura de mobilitate, de flexibilitate fara constrangeri si libertate.

 

Aparatele auditive ultra-moderne se contecteaza la dispozitive tech

Prin streaming audio, aparatele auditive de ultima generatie au conectivitate directa cu dispozitivele tehnologice cu Blutetooth, fie ca vorbim de TV, de telefon, de radio sau de orice alt echipament. Astfel, usureaza activitatile de zi cu zi ale pacientilor, imbunatatindu-le nivelul de trai, si incurajandu-i sa isi reia viata sociala. Izolarea din comunitate este una dintre cele mai intalnite urmari ale hipoacuziei, avand impact asupra psihicului pacientilor, care evita interactiunile umane din cauza dificultatii de intelegere a celor din jurul lor. Nu este suficient sa porti un aparat auditiv. Este necesar sa il gasesti pe acela care sa iti garanteze nivelul maxim posibil de confort, care sa nu iti provoace teama sau repulsie. E simplu! El exista!

 

StyleLine / StyleLine BT, Stellar M 8C BTE sau M-CORE SR: aparate auditive de ultima generatie

Rexton este producatorul de echipamente medicale care a imbunatatit viata pacientilor hipoacuzici prin gama de ultima generatie a aparatelor auditive pe care le-a realizat. Enumeram cateva tipuri de aparate auditive reincarcabile, produse de Rexton: StyleLine / StyleLine BT, Stellar M 8C BTE sau M-CORE SR, cel din urma fiind chiar premiat. Aceste device-uri au un design inovator, sunt minimaliste, se pot reincarca prin kitul mobil de reincarcare si se conecteaza automat la echipamentele tehnice prin Bluetooth. In plus, ele integreaza functia „My Voice”, care diferentiaza vocea purtatorului de celelalte zgomote din jur. Este unul dintre avantajele care definesc experienta auditiva la superlativ, conferita de tehnologiile moderne.

 

WeSound, centrul unde gasesti un aparat auditiv profesional de ultima generatie, la pret bun

WeSound este unul dintre cele mai importante Centre de Protezare Auditiva din Romania, locul unde ai toate sansele sa gasesti un aparat auditiv profesional de ultima generatie, la pret bun. In plus, poti face o audiograma gratuita, in calitate de nou pacient. Nu doar ca nu te costa nimic, dar acest test este si nedureros.

 

Date de contact:

Tel: +4031/4205378

E-mail:  office@wesound.ro

 

 

Social Media
Vezi toate articolele autorului: 14

Comentarii

Cauta

Categorii populare