Comunicate de Afaceri

Cavitatie | O noua metoda de a slabi eficient

De ce sa alegi tratemntul de cavitatie

In primul rand, terapia cu cavitatie sau liposuctia virtuala este un tratament foarte eficient. Un tratament non-invaziv si nedureros. Este o alternativa extraordinara care inlocuieste eficient tipul clasic de liposuctie. Nu in ultimul rand, elimina excesul de grasime corporala si retentia de apa la nivel local.
cavitatie
Toate acestea fara a fi nevoie de bisturiu si fara cicatrici, vanatai sau orice alte semne vizibile. Cu alte cuvinte, distruge si elimina toate celulele adipoase la nivel subcutanat, ajutand la pierderea din ce in ce mai multi centimetri semnificativ cu fiecare antrenament.

Doamnelor placute dupa operatia de cavitatie

Majoritatea femeilor care urmeaza acest tratament nu sunt doar placut surprinse de rezultatele pe care le vad la primul tratament, ba chiar sunt incantate. Cea mai mare satisfactie este atunci cand vezi o pierdere de pana la 1 sau chiar 4 cm in zona tinta dupa finalizarea tratamentului.

Cu toate acestea, care este sensul real al tratamentului cu cavitatie? Ei bine, este un tratament non-invaziv pentru pierderea grasimilor care foloseste tehnologia cu ultrasunete pentru a reduce celulele adipoase din zona afectata a corpului.

Am putea spune chiar ca este una dintre optiunile preferate pentru cei care resping ideea unor variante extreme precum liposuctia. Cu alte cuvinte, terapia cu cavitatie nu implica utilizarea de ace sau interventii chirurgicale. De asemenea, timpul de recuperare este zero, de ce? Pentru ca nu exista niciun motiv pentru a va recupera.

Pentru cele mai bune rezultate, expertii Fysiogand recomanda urmatoarele proceduri de cavitatie:

  • 6-12 cure de tratament pentru cele mai bune rezultate;
  • Dupa aceasta serie, ar trebui sa existe o pauza de 4-6 saptamani pentru a permite organismului sa proceseze si sa elimine eficient grasimea deplasata;
  • Un curs de tratament poate trata doar o zona;
  • Un nou tratament poate fi dat la o saptamana dupa primul tratament in aceeasi zona;
  • alta parte a corpului poate fi tratata la 3 zile dupa cea precedenta, dar in alta parte;
  • Daca este necesar, terapia de intretinere poate fi efectuata de 1-3 ori la fiecare sase luni.

Sedintele de cavitatie dureaza 20.30 sau 60 de minute, in functie de scopul tratamentului, nivelul atins si marimea zonei tratate. Pentru cei mai buni experti din Bucuresti, vino la Fysiogand!

Social Media
Vezi toate articolele autorului: Elena Dobre

Cauta

Categorii populare