Comunicate de Afaceri

Ce este Ganoderma?


Ganoderma este o ciuperca dura, amaruie, folosita pentru a promova sanatatea si longevitatea in medicina traditionala chineza. Specialistii sustin ca Ganoderma poate diminua oboseala, poate tine colesterolul sub control, reduce hipertensiunea arteriala, amelioreaza inflamatiile, intareste rezistenta metabolismului si sprijina sistemul imunitar. Un remediu natural din ce in ce mai popular, Ganoderma este utilizata doar ca o ciuperca medicament si nu este recomandata pentru gatit.
Ganoderma este promitatoare in reducerea nivelului de colesterol si vindecarea alergiilor aflate in stranda legatura cu inflamatia cailor respiratorii, in conformitate cu dovezile date de studiile effectuate pe animale.
In continuarea articolului veti intalni o privire stiintifica asupra efectelor acestei ciuperci.
• Cancerul si sistemul imunitar
Adesea folosit ca un stimulent imunitar de persoane cu cancer (precum HIV), a fost demonstrat ca Ganoderma are capacitatea de a consolida imunitatea, in cazuri precum cel al cancerului, avand rolul de proliferare a celulelor de lupta. Intr-un studiu din 2003, cu 34 de persoane in stadiu avansat de cancer, de exemplu, luand Ganoderma sub forma de supliment de trei ori pe zi timp de 12 saptamani, s-a constatat o crestere semnificativa a celulelor T (cunoscute pentru rolul central pe care il joaca in apararea imunitara). Testele de laborator pe celule de cancer de san, intre timp, au aratat ca o combinare a extractelor de Ganoderma si ceai verde sporeste capacitatea ciupercii de a incetini cresterea celulelor de cancer.
• Antioxidant- beneficii
Mai multe studii mici au sugerat ca utilizarea regulata a suplimentelor Ganoderma poate creste nivelul de antioxidanti din organism, compusi ganditi pentru a proteja impotriva bolilor si a imbatranirii. Dintre sute de nutrienti sanatosi, Ganoderma are multi antioxidanti si alti nutrienti care pot sprijini organismul in mentinerea sanatatii si incetinirea procesului de imbatranire. Printre efectele antioxidantilor Ganoderma se numara si inversarea deteriorarii ADN-ului si stresul oxidativ de la nivelul celulelor din corpul tau. Ele pot controla, inhiba sau dauna radicalilor liberi, care sunt o cauza majora de celule degenerate, imbatranire si boala.
• Ameliorarea simptomelor tractului urinar
Intr-un studiu din 2008 cuprinzand 88 de barbati cu simptome ale tractului urinar, cercetatorii au descoperit ca Ganoderma a fost semnificativ superioara fata de placebo in oferirea de ajutor .
• Cum sa utilizati Ganoderma
Ganoderma este disponibila sub forma de capsule si extracte lichide, ambele pot fi gasite la magazinele alimentare de sanatate. Puteti lua Ganoderma sub forma de ceai sau cafea, dar aveti grija ca aroma sa fie amara.
http://ganoderma-ganocafea.ro/
Social Media
Vezi toate articolele autorului: Pro Digital Media

Comentarii

Cauta

Categorii populare