Comunicate de Afaceri

Ce este uleiul de canabis?

Extrase din planta de canabis, produsele din ulei de canabis create cu ulei de canepa si concentrate de marijuana determina o crestere a consumului de canabis. Daca sunteti curiosi sa aflati mai multe despre uleiul de canabis, inclusiv despre consumul de ulei de canabis, diferitele tipuri disponibile, beneficiile acestuia si cum sa utilizati cel mai bine uleiul de canabis, mai jos va oferim o prezentare cuprinzatoare a uleiului de canabis.

Cand majoritatea oamenilor isi imagineaza consumul de canabis, primul lor gand este probabil ca cineva fumeaza florile uscate ale plantei. Cu toate acestea, fumatul de canabis nu este singura modalitate de a experimenta beneficiile canabisului. De asemenea, este posibil sa extrageti uleiul plantei de canabis, permitand o inovatie incredibila in tipurile de produse de canabis care pot fi create.

Uleiul de canabis extras este materia prima care face posibila crearea unei game largi de produse de canabis, inclusiv produse comestibile de canabis, capsule , vapori , tincturi , bauturi, uleiuri dab si multe altele. Uleiul de canabis este, de asemenea, luat in mod obisnuit crud si neprelucrat ca o modalitate cu concentratie ridicata de a captura nutrientii si canabinoizii plantei de canabis.

Daca doriti sa aflati mai multe despre consumul de ulei de canabis, produsele din ulei de canabis si cum sa utilizati ulei de canabis, cititi ghidul nostru complet de ulei de canabis.

Ce este uleiul de CBD?

Uleiul de canabis este un termen aplicat oricarui tip de extract din planta de canabis, inclusiv extracte atat din marijuana, cat si din canepa. Scopul procesului de extractie a uleiului de canabis este de a indeparta uleiul vascos gros natural al plantei din canabisul uscat sau proaspat. Acest ulei brut contine vitamine, minerale, acizi grasi omega, terpene, flavonoide, canabinoizi si multe altele. Cu toate acestea, machiajul chimic exact al fiecarui produs din ulei de canabis va varia in functie de planta individuala, de metoda de extractie utilizata si de orice procesare sau filtrare suplimentara prin care trece uleiul dupa extractie.

Exista peste 100 de canabinoizi cunoscuti produsi de planta de canabis si canabinoizii sunt cei care pun uleiul de canabis la o cerere atat de mare. Canabinoizii gasiti in uleiul de canabis sunt responsabili de efectele sale prin promovarea interactiunilor cu sistemul endocannabinoid al organismului. Din toate canabinoidele gasite intr-o planta de canabis, THC (tetrahidrocannabinol) si CBD (canabidiol) sunt cele mai raspandite.

Uleiul de canabis poate fi vandut si consumat ca atare sau prelucrat intr-o gama larga de produse de consum. Acest lucru ofera utilizatorilor o multime de optiuni in ceea ce priveste modul de utilizare a uleiului de canabis. Uleiul de canabis este restrictionat in diferite grade de guvernele din intreaga lume, pe baza unei varietati de factori, inclusiv locatia, sursa uleiului de canabis, concentratia canabinoizilor din ulei, varsta sau starea medicala a cumparatorului si multe altele.

Social Media
Vezi toate articolele autorului: Vlad Popescu

Comentarii

Cauta

Categorii populare