Comunicate de Afaceri

Ce implant mamar este mai potrivit pentru tine?

Multe femei isi doresc un implant mamar pentru ca sanii lor sa arate ireprosabil. Acesta este motivul pentru care ele apeleaza la servicii care le ajuta din acest punct de vedere. Estetica sanilor include o multime de tratamente, dar cu toate acestea la finalul lor, sanii vor fi simetrici si vor avea aspectul natural, dar si tineresc pe care orice femeie si-l doreste.

Ce implant mamar este cel mai potrivit?

Operatia de marire sani cu implant mamar a fost perfectionata de-a lungul timpului de chirurgii esteticieni, aceasta tehnica fiind una la care multe femei apeleaza. Atat implantul mamar clasic, cat si cel realizat cu transfer de grasime sunt doua modalitati la care femeile apeleaza pentru a se bucura de cele mai bune rezultate. Ambele tehnici ofera rezultate frumoase, insa acestea nu sunt potrivite pentru oricine, de aceea inainte de a apela la aceste tehnici, orice femeie trebuie sa cunoasca anumite lucruri.

Unele femei sunt candidate pentru oricare dintre tehnicile de marire sani, in timp ce altele sunt mai potrivite doar pentru o procedura de augmentare mamara cu implanturi. Implanturile mamare sunt mai potrivite pentru pacientele cu sanii foarte mici, acestea necesitand o operatie de reconstructie a sanilor. In acest caz, un implant mamar este o solutie mult mai buna. Marirea sanilor cu transfer de grasime proprie este recomandata doar atunci cand exista rezerve de grasime pe solduri sau pe abdomen.

Procedura de marire a sanilor se realizeaza cel mai des sub anestezie generala, aceasta presupunand efectuarea inciziei in primul rand. Locul inciziei poate fi diferit si depinzand de abordarea pe care chirurgul o are in vedere. Se creeaza un buzunar separand tesutul mamar de muschi fie in spatele muschiului pectoral, fie in fata sa. Imediat dupa, se introduce implantul, acesta fiind inclus in buzunarul creat. El este fixat mai apoi in spatele mamelonului, implanturile din silicon fiind umplute inainte de procedura de inserare. Implanturile cu ser fiziologic sunt umplute dupa introducerea in buzunar. Incizia este la final inchisa folosind suturi, bandaje si adeziv pentru piele.

Marirea sanilor folosind grasime proprie presupune indepartarea grasimii din anumite zone cu ajutorul unui tub subtire si a unui instrument de aspirare. In acest fel sunt aspirate cantitati mici de grasime din piele sau din alte parti ale corpului. Se realizeaza o purificare a grefei de grasime, grasimea fiind preluata si procesata pentru ca aceasta contine fibre de colagen, sange, dar si alte fluide care pot genera infectii. Procesul de purificare presupune filtrarea, dar si spalarea grasimii cu ajutorul unui aparat de centrifugare. Se injecteaza in acest fel grasime in sani, aceasta grasime fiind inserata prin cateva incizii mici. Folosindu-se ac si seringa se injecteaza treptat cateva cantitati mici de grasime in zona sanilor.

Atunci cand se opteaza pentru transfer de grasime proprie se utilizeaza material sigur si natural pentru umplerea sanilor. Aceasta procedura este lipsita de reactii alergice pentru ca se foloseste de grefele din tesutul pacientei. Senzatia post-operatie este una foarte naturala in acest caz, iar interventia nu implica cicatrici. Rezultatele in acest caz sunt frumoase, dar si pe termen lung.

 

Social Media
Vezi toate articolele autorului: contentseo

Comentarii

Cauta

Categorii populare