Comunicate de Afaceri

Cea mai pura coenzima Q10 din lume in MityQondria de la Secom

Coenzima Q10 din compozitia produsului natural MityQondria de la Secom este produsa de compania japoneza Kaneka, lider mondial in domeniu, aceasta fiind cea mai pura si mai studiata coenzima Q10 din lume, folosita in majoritatea studiilor clinice din ultimii 30 de ani.

Rolul coenzimei Q10 in organism:
Coenzima Q10 este prezenta la nivel celular in mitocondrii, numite si “uzinele energetice ale organismului”, aici jucand un rol esential in producerea de energie, in regenerarea si dezvoltarea celulara. Cea mai mare concentratie de coenzima Q10 din organism se regaseste la nivelul inimii, explicatia constand in faptul ca pomparea sangelui necesita multa energie si prin urmare si o cantitate mare de coenzima Q10. Aportul de coenzima Q10 este recomandat cu rol adjuvant in prevenirea si tratarea afectiunilor cardiovasculare.
Coenzima Q10 ajuta la sinteza colagenului, proteina care mentine elasticitatea si integritatea pielii. De asemenea, coQ10 este un antioxidant puternic, ce sustine activitatea organismului in lupta impotriva radicalilor liberi responsabili de distrugerile la nivel celular cum ar fi imbatranirea pielii si cresterea rigiditatii articulatiilor.
De asemenea, ajuta la echilibrarea functiilor sistemului nervos central si in tratamentul complementar al afectiunilor de la nivelul neuronal.

Provenienta coenzimei Q10:
Coenzima Q10 se gaseste in cantitati reduse in broccoli, oua, alune, peste, carne de vita si organe interne ale animalelor (ficat, inima), dar proprietatile sale extraordinare se pierd prin preparare termica.
Spre deosebire de alte produse care contin CoQ10 extrasa din tutun, coenzima din compozitia produsului MityQondria provine din fermentarea drojdiei de bere, fiind astfel singura forma de coenzima Q10 bio-identica celei din organismul uman. Coenzima Q10 extrasa din tutun pastreaza in produsul final o serie de derivati si impuritati, insa coenzima produse de compania Kaneka, printr-o tehnologie avansata de procesare a drojdiei de bere, elimina toate reziduurile, rezultand astfel o Co Q10 foarte pura, cu bioabsorbtie si eficienta terapeutica superioare fata celorlalte coenzima Q10 dipsonibile pe piata.

Despre MityQondria:
MityQondria de la Secom este un puternic antioxidant, prin reducerea peroxidarii lipidice si a nivelului radicalilor liberi, protejarea membranei celulare si potentarea efectelor vitaminelor E, C si ale glutationului. Actioneaza ca dermatoprotector, fiind recomandat ca adjuvant in tratamentul unor afectiuni precum psoriazis, eczeme, dermatite, acnee, riduri, uscarea si descuamarea pielii. Datorita asocierii inovatoare a coenzimei Q10 cu Acetil L-Carnitina, L-Arginina si Acid Alfa Lipoic in compozitia produsului MityQondria, acesta este recomandat ca adjuvant in tratamentul afectiunilor cardiovasculare, neurologice si hepatice.

Despre compania Secom:
Prezenta din 1997 pe piata produselor parafarmaceutice din Romania, compania Secom vine in permanenta in intampinarea nevoilor si preocuparilor consumatorilor prin oferirea celor mai eficiente solutii naturale pentru sanatate. Produsele Secom sunt 100% naturale, sunt originale (fiind importate cu aceeasi formula prezenta la nivel international) si au la baza materie prima de calitate superioara, in concentratii optime de ingrediente active.
Social Media
Vezi toate articolele autorului: Secom

Comentarii

Cauta

Categorii populare