Comunicate de Afaceri

Cea mai rapida metoda de a scapa de plosnitele de pat

Internetul este plin de sfaturi si solutii de combatere a plosnitelor de pat, insa acestea nu sunt eficiente, deoarece plosnitele de pat sunt destul de rezistente, iar solutiile care elimina cu adevarat plosnitele nu se gasesc in comert, ele sunt disponibile doar pentru firmele care au autorizatie de functionare in domeniul DDD.

Cum ajung plosnitele la tine in casa ?

Aceasta este intrebare pe care si-o pun toate persoanele care au probleme cu plosnitele. Acesti daunatori pot fi luati de la restaurante, teatre, cinemauri si chiar din taxi. Hainele second-hand reprezinta si ele un pericol, la fel si mobilierul SH. In cazul blocurilor, plosnitele de pat se pot deplasa prin crapaturi, tevi si alte gauri lasate neastupate.

Cat de periculoase sunt plosnitele de pat ?

Un prim aspect important este acela ca plosnitele nu cauzeaza si nici nu raspandesc boli, chiar daca acestea se hranesc cu sange. Chiar si asa, asta nu inseamna ca nu sunt periculoase. Plosnitele de pat pot provoca prin muscatura lor reactii alergice foarte grave, care in unele cazuri pot pune viata in pericol.

Actioneaza rapid de la primele semne

Este foarte important sa actionezi inca de la primele semne. Plosnitele se ascund pe timp de zi, ceea ce le face greu de depistat, insa daca de dimineata va treziti cu muscaturi si bubite pe corp, cu siguranta aveti o problema cu plosnitele de pat.

Imediat ce ati identificat primul semn de infestare cu plosnite trebuie sa actionati. Acestea au o capacitate uimitoare de inmultire in foarte multe medii.

Cum actionati ?

Sunati la o firma specializata de dezinsectie plosnite de pat. Important este ca firma DDD sa fie una autorizata, doar aceste companii sunt cele care cu ajutorul unor substante profesionale si al unor echipamente speciale pot elimina complet plosnitele.

Interventia de dezinsectie plosnite realizata de o firma specializata este recomandata pentru ca aparatura utilizata, impreuna cu substanta profesionala ajunge peste tot, chiar si in locurile greu accesibile.

Nu va faceti griji, aceste substante utilizate de firmele DDD autorizate sunt unele avizate de Ministerul Sanatatii, asadar nu vor exista efecte adverse asupra dvs sau asupra animalelor de companie. Cu toate acestea, dupa efectuarea unui tratament de dezinfectie impotriva plosnitelor de pat este recomandat sa eliberati spatiul pentru 4-6 ore pentru a nu inhala acele substante.

Social Media
Vezi toate articolele autorului: Team

Cauta

Categorii populare