Comunicate de Afaceri

Cel de-al doilea simpozion interdisciplinar pe teme oncologice la Cluj

Programul simpozionului este impartit in trei sesiuni care abordeaza diverse subiecte din domeniul oncologic. “Subiectele prezentate se adreseaza mai intai medicilor de familie, datorita importantei pe care acestia o au in depistarea precoce a cancerului precum si in sustinerea pacientilor la domiciliu in anumite situatii cand interventia specialistului nu este posibila. Urmatoarele sesiuni se adreseaza mai ales specialistilor interesati de patologia oncologica ginecologica”, declara dr. Adrian Udrea, membru al consiliului director Asociatia Medisprof.
Evenimentul va gazdui peste 150 de medici si reprezentanti ai companiilor farmaceutice. “Simpozionul se adreseaza cadrelor din diverse domenii medicale: oncologie medicala, medicina de famillie, anatomie patologica, obstretica-ginecologie, dermatologie, psihologie, nutritie dietetica, marcand astfel caracterul interdisciplinar al evenimentului. Valoarea simpozionului este cu atat mai mare cu cat anul acesta s-a mizat pe un caracter international. Astfel, printre Invited Speakeri vor fi si personalitati medicale din Franta si Germania, accentuand necesitatea colaborarii cu sistemele din alte tari, in scopul dezvoltarii continue ale acestor retele medicale. Mai mult, asa cum am obisnuit inca de la editia din 2011, caracterul interactiv al simpozionului este redat si de transpunerea traditionalului stand de prezentare al sponsorilor intr-o metoda noua si moderna: video-wall-uri, plasme mobile si ecrane de proiectie, aceasta abordare facilitand transmiterea si preluarea informatiilor”, concluzioneaza dr. Adrian Udrea.
Asociatia Medisprof a fost infiintata in anul 2011 in Cluj Napoca, principalele sale obiective pe parcursul dezvoltarii fiind: sprijinirea si imbunatatirea retelei medicale oncologice din Romania, promovarea si sustinerea unor politici de depistare precoce a cancerului si de reducere a factorilor de risc la care este expusa populatia, dar si sustinerea unor activitati educative profesionale la nivelul cadrelor medicale specializate. Mai multe detalii despre eveniment se regasesc pe pagina web a asociatiei: www.medisprof.ro/asociatie.
Social Media
Vezi toate articolele autorului: D'Avantage Consult

Comentarii

Cauta

Categorii populare