Comunicate de Afaceri

Cele mai benefice ingrediente pentru măști de față eficiente

Deși durează aproximativ 15 minute să aplicăm o mască de față și acest proces poate fi îndeplinit chiar și doar o dată pe săptămână, multe persoane tind să uite sau să nu își dedice timp acestui ritual. De ce?

În ritmul alert al vieții moderne, de cele mai multe ori considerăm că este necesară doar o simplă curățare a feței, fără să mai apelăm la produse profesionale, concepute special pentru îngrijirea tenului. Acest raționament conduce, în timp, la îmbătrânirea imatură a tenului și la aspectul neîngrijit al acestuia iar efectele negative survenite vor produce, cu siguranță, sentimente de nemulțumire. Pentru a ne bucura mereu de aspectul neted și luminos al tenului nostru, o simplă mască de față aplicată săptămânal poate să producă minuni. Dacă nu ai o mască de față preferată, îți propun să descoperi cele mai frecvent utilizate și benefice ingrediente din măștile de față și efectele lor asupra tenului.

Mierea

Unul dintre ingredientele favorite în tratamentele cosmetice de foarte mult timp, mierea produce efecte foarte benefice tenului nostru. Datorită proprietăților sale hidratante, de vindecare și nutritive, precum și conținutului bogat de săruri minerale, vitamine, acizi organici, calciu, magneziu, fosfor și sodiu, mierea este un foarte bun tonifiant și antioxidant pentru tenul nostru. O mască de față ce conține miere te va ajuta să ai un ten fin și hidratat și tu vei descoperi vizibil efectele pozitive, în scurt timp.

Castravetele

Un alt ingredient popular datorită proprietăților sale este castravetele. O mască de față cu conținut de castravete îți va hidrata și revigora tenul, iar antioxidanții naturali din castraveți va ajuta pielea să își revină mai ușor după oboseală, stres și dezhidratare. De asemenea, vei reduce vizibil aspectul neplăcut al cearcănelor sau cel al ochilor umflați. Un alt beneficiu este că o mască de față din castravete te poate ajuta și să obții un efect răcoritor necesar în urma arsurilor solare, de exemplu.

Argila

Unul dintre cele mai eficienți exfolianți, argila vindecă, dezinfectează și contribuie la procesul de detoxifiere al pielii. O mască de față din argilă te ajută să îți menții pielea tânără, diminuează apariția ridurilor, contribuie la regenerarea celulelor pielii și la restabilirea colagenului. Este foarte indicată în cazul problemelor legate de acnee sau a celor cauzate de un ten gras și încărcat, deoarece curăță în profunzime.

Social Media
Vezi toate articolele autorului: Emi Emilio

Comentarii

Cauta

Categorii populare