Comunicate de Afaceri

Cele mai frumoase 7 trasee pentru plimbarea cu bicicleta tandem in Bucuresti si in imprejurimi

Ce experiență minunată”; ”Am pedalat în echipă și ne-am simțit excelent”; ”Timp unic petrecut alături de celălalt”: acestea sunt cele mai frecvente reacții ale celor care se plimbă cu bicicleta tandem. Cupluri, prieteni, soț și soție, membri ai familiei - oricare ar fi alcătuirea ”echipajului” bicicletei tandem, experiența este unică. Cei doi trebuie să pedaleze împreună, să lucreze ca o echipă și să-și coordoneze mișcările. Fiind situați pe aceeași bicicletă, unul în spatele celuilalt, trebuie să vorbească unul cu altul.

Ți-am pregătit mai multe idei de trasee cu bicicleta tandem în București și în jurul capitalei:

1. Arena Națională și Parcul IOR. Este un traseu pentru începători pentru că îți oferă posibilitatea să te obișnuiești cu bicicleta tandem pe asfaltul din jurul Arenei Naționale. De la Arena Națională poți merge rapid în parcul IOR - Titan, unde să te plimbi și să te oprești pentru un picnic sau la o terasă.

2. Centrul Bucureștiului. De la Herăstrău până în parcul Tineretului sunt 10 km, din care 85% au pistă de biciclete. Te plimbi pe Kiseleff, pe Calea Victoriei și te poți opri la o terasă sau la o înghețată.

3. Parcul Herăstrău. În orice anotimp este o alegere perfectă pentru bicicleta tandem. Ai ocazia să faci fotografii spectaculoase, să respiri aer curat și să descoperi locuri interesante mai ales în zona de Nord, pe la Fântâna Miorița. În jurul lacului Herăstrău este o pistă de biciclete de peste 6 km.

4. Pădurea Băneasa. În pădurea Băneasa, situată în zona de nord, pe lângă grădina zoologică, ai atât alei perfect asfaltate cât și drum de pământ foarte pitoresc. Poți sa petrece aici o minunată jumătate de zi.

5. Snagov. Traseele de bicicletă tandem din zona Snagov oferă priveliști minunate: pădure, mănăstire sau lac. Drumul județean care trece prin pădure este destul de necirculat și plin de foișoare pentru picnic. Îți recomandăm un traseu de 30 km, pe care să îl parcurg in 3 - 4 ore, cu tot cu pauze.

6. Parcul Mogoșoaia. Ai putea spune că Parcul Mogoșoaia a fost construit special pentru bicicleta tandem. Are alei mari, lac, priveliști pentru ședința foto, loc de picnic și restaurant elegant . Câteva ore sunt suficiente pentru o plimbare în Parcul Mogoșoaia.

7. Pădurea Corbeanca. Asfaltul foarte bun și drumurile relativ libere ale pădurii Corbeanca fac din acest loc o alegere foarte bună pentru plimbarea cu bicicleta tandem.

Să închiriezi o bicicletă tandem este foarte simplu și în România. Trebuie doar să te decizi cu cine mergi în plimbare și ce traseu alegi.

Social Media
Vezi toate articolele autorului: Online Marketing

Comentarii

Cauta

Categorii populare