Comunicate de Afaceri

Christopeit Sport: aparate fitness care vă oferă acasă condițiile de la sala de sport

Tat Biliard, lider național în comercializarea de mese și accesorii de biliard, anunță lansarea pe piața din România a aparatelor de fitness Christopeit Sport - nr. 1 în spațiul de limbă germană.

Christopeit Sport e un brand de echipamente fitness din Germania cu o vechime de peste 40 de ani. A fost înființat în 1974 de fostul portar al echipei VFL Bochum Horst Christopeit în micuța localitate Velbert de lângă Essen (landul Nordrhein-Wesfalen). Încă de la început Horst Christopeit și-a propus să ofere consumatorilor aparate fitness de calitate superioară care să recreeze acasă condițiile de antrenament superioare din sălile de tradiționale de fitness.

În primele două decenii Christopeit Sport și-a diversificat constant gama de produse. La mijlocul anilor 90 a devenit una dintre primele companii de aparate fitness din Germania care și-a accesorizat anumite aparate cu senzori de măsurarea pulsului. La începutul anilor 2000 a fost prima companie care a introdus ergometrele pe piața de fitness pentru acasă din Germania.

În 2002 compania a fost cumpărată de unul dintre directorii ei, care a schimbat numele original al companiei producătoare în Top Sports Gilles GmbH, păstrând brandul Christopeit Sport. Astăzi Christopeit Sport oferă o gamă largă de echipamente pentru fitness orientate exclusiv către utilizatorii conștienți și avansați (inclusiv sportivi de performanță). Caracteristica de bază a echipamentelor Christopeit Sport e că sunt concepute întotdeauna pentru o utilizare mediu-intensivă de durată, astfel încât ele să justifice investiția. Materialele de calitate superioară și proiectarea riguroasă „made in Germany” sunt atuurile acestor aparate fitness Christopeit Sport față de alte echipamente de fitness mai ieftine de pe piață. Astăzi brandul este foarte apreciat în toate țările vorbitoare de limbă germană (Germania, Austria, Elveția).

Cel mai popular produs al companiei este la ora actuală bicicleta de fitness Christopeit ET 6. Christopeit ET 6 este o bicicletă magnetică, beneficiind de o volantă de 12 kg, este ușor de montat și de depozitat, silențioasă și oferă nu mai puțin de 24 de trepte de rezistență. Utilizatorul are la dispoziție 11 programe de antrenament.

Un alt produs popular este bicicleta eliptică Christopeit CS 5, care suportă o greutate maximă de 150 kg și care are pe amazon.de nu mai puțin de 632 de recenzii cu o notă medie de 3.3 din 5. Din cele 632 de recenzii 64% dintre sunt net pozitive (4 sau 5 stele). 

Christopeit produce și echipamente care pot fi folosite cu succes de sportivii profesioniști. Astfel, aparatul de vâslit Christopeit Como - vârful de gamă - poate fi folosit chiar și de către cei mai pretențioși canotori deși prețul său nu ajunge nici pe departe la prețul unui aparat de vâslit folosit în mod curent de profesioniști. Aparatul dispune de 12 programe de antrenament și are încorporată o componentă electronică de top ce permite ajustarea antrenamentului în funcție de dorințe și performanțe.

În oferta brandului german mai există benzi de alergat, aparate fitness multifuncționale, bănci pentru abdomene, aparate de vibromasaj, accesorii.

Echipamentele fitness Christopeit Sport pot fi comandate în toată România prin intermediul sitului Tatbiliard.ro pe care distribuitorul român mai comercializează mese și accesorii de biliard, mese și accesorii de tenis de masă, mese și accesorii de fotbal de masă, jocuri distractive de societate.

Alege un aparat de fitness Christopeit Sport și inima ta îți va spune „Mulțumesc”!

Social Media
Vezi toate articolele autorului: Andamira Prestcom

Comentarii

Cauta

Categorii populare