Comunicate de Afaceri

Ciubar si sauna – mic centru welness la ocuinta ta

Cei de la Technic Pool Company SRL au lansat recent site-ul www.ciubareala.ro, unde oricine isi doreste relaxare totala poate sa gaseasca ciubare - asa cum se numesc hot tub-urile in romana -, si saune din lemn.

Ciubarele gasite aici prezinta o serie de calitati atractive:

  • Sunt incapatoare. Sunt destinate intregii familii, chiar si gastii de prieteni, in conditiile in care au pana la 10 locuri.
  • Sunt construite din materiale de cea mai buna calitate. Toate ciubarele au o calitate premium, fiind importate din surse de incredere. Pe websiteul companiei poti comanda butoi din lemn, sau acoperite cu fibra de sticla.
  • Sunt foarte eficiente si nu consuma multa energie. Acestea pot fi incalzite prin intermediul unor sobe electrice sau pe lemne si ofera relaxare totala fara a consuma foarte multa energie.
  • Pot fi folosite inclusiv pe timpul iernii. De regula, ciubarele sunt foarte populare in tarile nordice, unde este foarte frig. Norvegienii, danezii sau suedezii prefera aceste ciubare in detrimentul piscinelor, tocmai din cauza temperaturilor care pot sa scada destul de mult. Acestea ofera o senzatie incredibila atunci cand afara este frig.

Nu trebuie sa fie neglijate nici saunele (hot tub), care ofera, la randul lor, momente excelente de relaxare.

De ce ciubar din lemn? 

Exista mai multe motive, cel mai important fiind experienta acestei companii. Experienta de peste 10 ani in importul si comercializarea de saune si piscine de dimensiuni reduse, asigura o atentie sporita la detalii.

Magazinul ciubareala.ro ofera o varietate mare de produse, asadar, poti gasi produsul perfect indiferent de spatiul pe care il ai in gradina sau de numarul de persoane care urmeaza sa folosesasca acest produs.

Compania din Cluj reuseste sa atraga prin fiecare detaliu si prin modul in care ofera asistenta tuturor celor care cumpara aceste produse.

Achizitionand un ciubar si o sauna, poti sa iti transformi, practic, casa intr-un adevarat centru de relaxare.

 

 

Social Media
Vezi toate articolele autorului: RomaniaWeb.net

Cauta

Categorii populare