Comunicate de Afaceri

Clariti: un model de lentile de contact pentru o vedere de o claritate la maxim!

Dincolo de functiile de baza ale vederii, aceasta ne ajuta, practic, sa ne descurcam in viata de zi cu zi: la calculator, la televizor sau cand mergem pe strada, avem nevoie sa citim. Practic, solicitarea ochilor este zilnic imensa. De aceea, functia vizuala are de suferit, iar capacitatea de adaptare a ochiului scade pe masura inaintarii in varsta. Totusi, un model performant de lentile de contact Clariti poate estompa, intr-un timp record, micile impedimente si alterari ale acuitatii vizuale care pot aparea in orice etapa a vietii. Nu degeaba, creatorii Clariti au lansat o arie diversificata si completa de modele de lentile: atat sferice, cat si torice, dar si multifocale, care sa poate fi accesibile persoanelor care se lupta cu avansarea rapida a presbiopiei.

Tehnologii de ultima ora dupa cele mai inalte standarde!           

Unul dintre succesele noilor tipuri de accesorii medicale din industria oftalmologica este, cu siguranta, secretul unor tehnologii patentate dupa cele mai inalte standarde, prietenoase cu ochii, dar si cu nevoile pacientului modern. Astfel, chiar daca alegem modelele Clariti One Day sau chiar formula imbunatatita Clariti Elite, vom putea profita de aceleasi avantaje, si anume: o hidratare continua, un continut ridicat de apa care poate ajunge pana la 58%, dar si o trecere mai usoara a oxigenului pana la ochi. Nimic mai simplu, daca ne dorim un sortiment de lentile care sa raspunda tuturor exigentelor noastre. In plus, aceleasi avantaje le putem avea si daca medicul nostru ne-a indicat versiunea Clariti 1 Day Toric sau Clariti 1 Day Multifocal! In cazul versiunii Clariti Elite nivelul de transmisibilitate a oxigenului ajunge la 86 Dk/t.

Materiale clasice, dar performante conform rigorilor impuse de catre marii producatori           

Desi sunt create din materiale conventionale pe baza de silicon hidrogel, care aparent nu ar aduce nimic nou, lentilele de contact Clariti de unica folosinta indeplinesc cele mai riguroase exigente ale pacientilor din intreaga lume, intrucat mentin un nivel foarte ridicat al umiditatii ochilor pe toata perioada zilei. Astfel, putem spune adio senzatiilor de uscaciune si iritatie a ochilor! Si totul, intr-o pereche unica de lentile marca patentata CooperVision!

Social Media
Vezi toate articolele autorului: Outlet

Comentarii

Cauta

Categorii populare